Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

Hoe je jouw leven leuker maakt

Er zijn verschillende manieren om het leven leuker te maken. Het is de vraag natuurlijk, wat jouw leven leuk maakt. De vraag kan ook zijn: wat maakt jouw leven op dit moment minder leuk of je gaat je verdiepen in wat nog leuker kan.

Maak het leven leuker met een wanddecoratie van hout

Je kunt misschien wel van alles benoemen. De maatschappij, jouw werk, het hebben van geen werk, een schuld, jouw partner, jouw huis, de buren, jouw moeder… Het kan van alles zijn, waardoor jij het leven niet leuk vindt.

Je kunt ook kijken naar hoe je dingen leuker kunt maken. Onderzoek dan bij jezelf wat je precies niet leuk vindt. Stel je vindt jouw huis niet leuk, je vindt het er bijvoorbeeld ongezellig. Dan kun je daarover klagen, maar je kunt ook actie ondernemen.

Als je actie onderneemt dan ga je, als je bijvoorbeeld jouw huis niet leuk vindt, misschien kijken naar een wanddecoratie van hout, om bijvoorbeeld jouw huis wat warmer te maken qua sfeer.

Accepteren

Prima als je zo dingen op kunt lossen. Toch is dat niet eens waar je de grootste winst kunt behalen. De grootste winst zit namelijk in jezelf. Om maar even een extreem voorbeeld te noemen: Alice Herz. Een vrouw die ontzettend veel hield van muziek en pianospelen. Ze overleefde het concentratiekamp in Theresienstadt mede dankzij haar pianospel. Ze was ondanks dat ze haar man en moeder kwijtraakte, niet verbitterd. Zij keek naar wat nog wel kon en was intens blij dat ze piano mocht spelen.

Die dankbaarheid voor wat wel mag, heeft gezorgd voor haar geluksgevoel. Zij had zich ook doodongelukkig kunnen voelen, maar ze koos ervoor om haar blik te richten op het positieve. Dat is niet de waarheid ontkennen. Het is het leven accepteren en het mooie zien. Hoe moeilijk dat ook is.

Wil jij dus jouw leven leuker maken? Probeer dan te accepteren wat je niet kunt veranderen en geniet van het mooie.

https://wandpanelenhout.nl/houten-wanddecoratie/