Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

Ibiza bij je thuis!

Als je aan Ibiza denkt, denk je meteen aan feesten, kleurtjes, zomer, strand en gezelligheid. Je fleurt er gelijk van op en voelt de zomerkriebels alweer komen! In tijden van Corona is het toch lastiger om zomaar Ibiza real life op te gaan zoeken. Deze tijd heeft er wel voor gezorgd dat we massaal in huis en tuin aan de slag zijn gegaan. Waarom dan niet het Ibiza-gevoel thuis beleven?

 

Tuinversiering

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om je tuin leuk te versieren. Het ophangen van leuke lampjes, lampionnen of een hangmat zorgt vaak al voor een echte Ibiza vibe. Nog een leuk stukje terras om lekker te zitten en je hebt al snel het echte vakantiegevoel in je eigen tuin. Je kunt zelfs nog een zwembad opzetten om tussendoor even af te koelen of lekker in te dobberen op je luchtbedje!

 

Tuin omheinen

De omheining van je tuin bepaalt voor een groot deel het aangezicht. Hiervoor zijn dan ook allerlei verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld een schutting, haag of hekwerk. Om in de Ibiza stijl te blijven, is het ook leuk om een Frans schapenhek te plaatsen. Dit is een natuurlijk product, waardoor het niet zo statisch is als de meeste hekwerken. Dit hekwerk kun je zelf nog leuk aankleden met verlichting of lampionnen of om planten tegenaan te laten groeien, zodat de buren niet kunnen meegenieten.

 

Finishing touch

Aankleding en omheining klaar? Alleen nog een muziekje, hapje en drankje erbij en jij en je Ibiza-tuin zijn klaar voor de zomer!