Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

Ik heb een stroomstoring, wat moet ik doen?

Het is altijd vervelend om een stroomstoring te hebben, dan zie je namelijk pas dat je bij heel veel dingen die je doet stroom nodig hebt. Het luisteren naar de radio is bijvoorbeeld al niet meer mogelijk. Je wilt dus ook graag dat een stroomstoring zo snel mogelijk wordt opgelost, hiervoor moet je zelf wel eerst kijken waar de storing vandaan komt en wat de exacte oorzaak is. Lukt dit niet? De elektriciens van Elektricien Leiden staan altijd klaar om hulp te bieden als je last hebt van een stroomstoring. 

Kijk bij de buren

Wanneer je een stroomstoring hebt is het belangrijk om te gaan kijken bij de buren, als zij namelijk ook geen stroom hebben is de kans groot dat er een storing is in de buurt. Hier kunnen zowel jij als een elektricien niks aan doen. Het enige wat gedaan moet worden is het bellen van het Nationale Storingsnummer, hierdoor meld je namelijk de storing. Vervolgens komt er iemand van het netbeheer kijken en hij gaat dan ook proberen de storing op te lossen. 

 

Wanneer de buren gewoon stroom hebben heb je last van een stroomstoring, je moet nu gaan kijken in de meterkast. Het is belangrijk om te kijken of de aardlekschakelaar is ingeschakeld, hierdoor weet je namelijk of een grote spanning is vrijgekomen. Wanneer het niet lukt is het handig een elektricien in te schakelen. 

Storingsservice Elektricien Leiden

Elektricien Leiden is altijd te bereiken wanneer je last hebt van een stroomstoring, zij vinden het namelijk belangrijk storingen snel op te lossen. De service geldt dan ook 24/7. Doordat de Elektricien dicht in de buurt van Leiden wonen kunnen ze altijd snel ter plaatse zijn om de beste en snelste hulp te bieden, zo bent je dus snel van de storing af.