Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

Interieurtrends voor 2022: Glas in lood deuren

Interieurtrends komen en gaan ieder jaar weer. Echter zijn er wel een bepaald aantal trends die zonder twijfel tijdloos kunnen worden genoemd. Het is daarom ook helemaal niet zo gek dat bepaalde elementen in tal van woningen terug zijn te zien, nu en in de toekomst. Een van de grootste interieurtrends van 2022 zijn glas in lood deuren. Je leest alles over deur glas in lood hier.

 

Deuren met glas in lood zijn in een erg breed scala aan formaten te bestellen

Deuren met glas in lood zijn in een erg breed scala aan formaten te bestellen. Hierdoor is er ook voor jouw interieur altijd meer dan genoeg keuze. Ga bijvoorbeeld voor deuren met glas in lood in het wit, deuren met glas in lood in het zwart of deuren met glas in lood in de opkomende trend, namelijk in een neutrale hout kleur. Naar wat voor soort stijl gaat jouw voorkeur op dit moment uit?

 

Deuren met glas in lood zijn zijn geschikt voor ieder type interieur

Deuren met glas in lood zijn zijn geschikt voor ieder type interieur. Dit omdat het glas in lood in een erg breed scala aan patronen zijn te bestellen. Zo kun je bijvoorbeeld een woning in een jaren ’30 stijl helemaal tot zijn recht laten komen door te kiezen voor gedetailleerd glas in lood in een erg kleurrijk design. Heb je juist een strakke nieuwbouwwoning of een royale villa? Dan is het kiezen van glas in lood in een rustig design een erg handige optie. De deuren met glas in lood zijn over het algemeen wat duurder geprijsd, maar je krijgt in de ruil daarvoor zonder twijfel een echte eyecatcher voor bij jou in huis.

 

Zorg ervoor dat je deuren met glas in lood van hoge kwaliteit bestelt bij een specialist

Zorg ervoor dat je deuren met glas in lood van hoge kwaliteit bestelt bij een specialist. Hierdoor kun je er altijd zeker van zijn dat er onwijs veel aandacht is besteed aan het design en dat de kwaliteit dus ook zo hoog mogelijk is. Ook kan een specialist je erg goed vertellen wat voor soort design het beste past bij de stijl van jouw woning. Laat jij deze fraaie deuren binnenkort een keer bij jou in de ruimte in huis monteren?

Bron: Superrenovatie.nl