Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

Milieuvriendelijk honingraat karton

Tegenwoordig is duurzaamheid een belangrijk thema in de samenleving. In allerlei sectoren staat duurzaamheid centraal. Zo is er ook in de materialenbranche een duidelijke focus op zowel duurzaamheid als milieuvriendelijkheid. Honingraat karton wordt sterk aanbeloven om te gebruiken als u een materiaal nodig heeft dat stevig en licht is. Doordat het karton compleet van papier is gemaakt, is het biologisch en afbreekbaar. Dit maakt dat het een ecologisch aanvaardbare keuze is!

 

Honingraat karton voor uw display

Honingraat karton is in het bijzonder erg geschikt om te gebruiken als display. Het karton biedt enorme kracht en stevigheid, maar kan ook eenvoudig bedrukt worden. Hierdoor kunt u er een echte eyecatcher van maken. Doordat u zelf het ontwerp voor het display kunt maken is het altijd geheel naar eigen wens. Het bestellen en bedrukken kan snel en eenvoudig gebeuren. Indien u voorzichtig en zuinig met de displays omgaat, kunt u ze meerdere malen hergebruiken! Ook dit is wel zo duurzaam.

Voordelen

Een van de grootste voordelen is dat het materiaal milieuvriendelijk is. Ook het feit dat het karton relatief goedkoop is in vergelijking met andere materialen is een prettige bijkomstigheid. Daarnaast is honingraat karton erg stevig waardoor het uitermate geschikt is om te gebruiken als vervanger van bijvoorbeeld hout. Een groot voordeel van het karton ten opzichte van hout is dat het compleet schimmelvrij is maar wel dezelfde stevigheid biedt. Ook zal u geen last meer hebben van splinters of andere nare wondjes omdat het karton glad en egaal is.  

https://endlessbranding.com/honingraatkarton/