Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

Vloertegels 90×90 en 100×100

Klaar om jouw woonkamer, slaapkamer of terras helemaal in het nieuw te steken? Ga dan voor keramische vloertegels! Keramische vloeren zijn tegenwoordig helemaal in, en dat komt vooral doordat ze op het vlak van stijl, comfort én duurzaamheid veel te bieden hebben.

Een van de belangrijkste factoren bij de zoektocht naar goede keramische tegels is het formaat. Enkel als je precies de goede afmetingen hebt, ben je ook zeker dat je nieuwe vloer de uitstraling van je interieur ten goede komt.

Tegenwoordig zijn vooral vloertegels 90X90 en vloertegels 100X100 erg populair. In het onderstaande overzicht vind je meer informatie over beide modellen!

De beste 90X90 en 100X100 vloertegels, bij jouw speciaalzaak

Keramische vloertegels vormen een goede basis voor jouw interieur, zeker als je een moderne, strakke look wilt creëren in huis. 90X90 en 100X100 cm vloertegels zijn twee van de populairste modellen. Ten eerste komt dat doordat dergelijke formaten het interieur een ruime, open uitstraling geven. Hoe groter de vloertegels, hoe sterker het optische effect van een ruime kamer. En dat is natuurlijk vooral handig in woningen die op zich niet zo groot zijn.

Een ander voordeel van grote tegels is dat ze je woonkamer ook een stuk chiquer maken. Afhankelijk van welke kleur en afwerking je kiest, zal je interieur er meteen een stuk moderner en exclusiever uitzien. Hou je wel van een strak maar gezellig interieur op basis van een keramische vloerbedekking? Dan zijn deze tegels echt perfect!

Gedegen advies helpt je bij de zoektocht naar de beste vloertegels

Welke vloertegels je ook vind, klein of groot, advies van een speciaalzaak is altijd handig. Niet enkel weet je dan precies welke mogelijkheden er zijn, ook vind je voor jouw budget, beschikbare ruimte en persoonlijke wensen precies de goede oplossing. En dat maakt je interieur natuurlijk des te gezelliger!

Gerelateerde artikelen

Waar naartoe met houtafval?

Aaltjes zorgen voor een gezond gazon

Goede zakelijke mediation Rotterdam