Het Thuisgevoel
Image default
Gezondheid

Goedkoop Zweedse snus kopen

De Zweedse snus wordt de laatste jaren steeds populairder. Vooral onder voormalige rokers. Het is in principe niet gevaarlijk en een stuk gezonder dan de sigaret, maar wat is het nu concreet? En waar kun je de Zweedse snus kopen?

Wat is een Zweedse snus precies?

Wat is een Zweedse snus nu precies? Het lijkt een beetje op een vreemd theezakje, maar er zit tabak in. Heb je hier ooit van gehoord? Veel mensen zijn nog niet bekend met Zweedse snus. Zweedse snus is in feite een zakje met vochtige tabak niet je op de bovenlip legt, je stopt hem daar tussen de bovenlip en het tandvlees.

Het begint vaak met een enigszins brandgevoel aan het tandvlees. Bij de eerste keer proberen vinden mensen het vaak niet veel bijzonders, ook vanwege het brandgevoel. Maar, een aantal seconden later zul je een warmer gevoel ervaren, je voelt je comfortabeler, meer ontspannen. Op een gegeven moment verspreid dit gevoel zich door je hele lichaam.

Dit is het gevoel dat veel mensen ook ervaren bij hun eerste keer roken. In de beginperiode van het roken raken veel enigszins duizelig van een sigaret, maar ze zorgen ook voor datzelfde relaxte gevoel. Maar, een snus is veel minder schadelijk dan echt roken. Dus waarom niet een keer proberen?

Wat zijn de precieze voordelen van een Zweedse snus?

De snus heeft een hoop voordelen vergeleken met de normale sigaret. Allereerst, mensen die een snus gebruiken hebben 90 procent minder kans op het krijgen van kanker dan iemand die rookt. Dit is omdat, wanneer je een snus gebruikt, er geen verbranding plaatsvindt. Er zijn geen chemicaliën in de longen die kankerverwekkend zijn.

Daarnaast gebruiken veel mensen Zweedse snus ook om te stoppen met roken. Het is een goede manier om alsnog de nicotine binnen te krijgen waar het lichaam zo naar snakt, maar je bent een stuk gezonder bezig dan met een sigaret.

De snus is daarnaast ook niet gevaarlijk. Het gevoel kan wel verslavend zijn. Maar, het verschil met de sigaret is dat je niet iedere keer weer die ziekmakende stoffen inademt. En, te veel gebruik van de snus is ook niet goed, maar in principe is gebruik van een Zweedse snus niet gevaarlijk.

Je kunt echter soms wel dezelfde bijwerkingen ervaren als bij een sigaret, zoals bijvoorbeeld draaierig worden, of zelfs misselijk. Maar het gaat er hierbij vooral om dat je met gebruik licht begint en goed doseert. Dan heb je in principe niets te vrezen.

Waar kun je Zweedse snus kopen?

In Nederland kun je online makkelijk Zweedse snus kopen. De Zweedse snus is gemakkelijk te verkrijgen via diverse webwinkels. En, er zullen ook winkels in de stad zijn die de Zweedse snus verkopen. Alleen, uiteraard moet je wel je legitimatie laten zien en kunnen bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent. Want, het mag dan wel niet zo schadelijk zijn als een sigaret. Het blijven alsnog softdrugs. En de jeugd onder de 18 hoort deze niet in bezit te hebben. Het is voor winkels ook verboden om aan jongeren onder de 18 te verkopen.

Je kunt online al snusjes kopen voor €8. Daar zul je gemiddeld 24 snusjes voor krijgen. Je krijgt ze meestal geleverd in een blik. Het lijkt net of je een blik geleverd krijgt met theezakjes erin.

Je hebt allerlei soorten snusjes. Je hebt ze licht en sterk. Dit betekent dat je van de één een sterker gevoel zult ervaren als van de ander. Sommigen houden niet van een zware snus, maar hebben ze liever iets lichter. Of juist andersom.

Daarnaast zijn er diverse snusjes te koop die een divers gevoel hebben op de bovenlip. Zo kun je ‘frisse’ snusjes kopen, deze geven de onderlip enigszins een verkoelend gevoel. Sommige mensen houden niet van dat branderige gevoel, of ze vinden het zelfs fijn. Maar, dit is lang niet het geval voor iedereen.

https://www.snuspods.com/