Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

Nieuwbouw Veenendaal gezocht?

Gelukkig heeft Zonnenberg Makelaardij een prachtig project voor u als u geïnteresseerd bent in Nieuwbouw in Veenendaal. Het project heet ‘De Zeven Gaarden’ en de prijzen van de nieuwbouwwoningen variëren van € 335.000,- tot € 430.000,-. Van de zeven nog te bouwen woningen is er nog slechts één te koop. Is er iets dat meer voldoening geeft dan in een speciaal voor u ontworpen ruimte in uw eigen huis te zitten? Van de kleuren op de muren tot de vloeren onder uw voeten, door te kiezen voor het bouwen van een nieuw huis kunt u aspecten van uw huis perfect aanpassen aan uw persoonlijke smaak én persoonlijkheid. Het kopen van een huis dat nooit bewoond is geweest, geeft u de luxe van een schone lei: stevige constructie, gloednieuwe apparaten, brandschone muren en onberispelijke vloeren. Echt, een nieuw huis – of u het nu hebt helpen ontwerpen of niet – is een huis dat u helemaal van uzelf kunt noemen.

De voordelen van nieuwbouw Veenendaal

Het kopen van een nieuwbouw in Veenendaal bespaart u als huiseigenaar op verschillende manier tijd, geld en stress.

Geen renovatie nodig

U kunt er relatief zeker van zijn dat uw nieuwe huis structureel goed is. Dat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervangen van dakpannen of het vernieuwen van inefficiënte ramen. Plus er zijn bepaalde aspecten van uw huis die u kunt aanpassen aan uw eigen stijl. Dit is natuurlijk vele malen efficiënter én gemakkelijker om aan te passen voordat een huis wordt gebouwd dan als het er eenmaal staat. 

Hogere bouwnormen

Nieuwbouwwoningen moeten voldoen aan standaard bouwvoorschriften die bij de bouw van veel oudere woningen anders waren (of in die tijd nog niet bestonden). Het is bijvoorbeeld gebruikelijk dat oudere woningen niet goed geïsoleerd zijn. Wanneer u een nieuw huis koopt, heeft u een betere bouwefficiëntie (in termen van warmte-, energie- en waterbesparing).

Moderne gemakken

De levensstijl van de mensen is in de loop van de tijd veranderd en de huizen zijn dat gaan weerspiegelen. Tegenwoordig houden mensen van ruime, gezellige ruimtes, uitgebreide opslagruimte voor speciale spullen en slimme huistechniek die het leven makkelijker maakt. Over het algemeen zijn deze moderne woontrends eerder te vinden in een nieuw huis dan in een bestaande woning.