Het Thuisgevoel
Image default
Internet

Wilt u een website laten maken in de buurt van Nijmegen?

Wilt u graag een website laten maken Nijmegen voor uw bedrijf en zoekt u iemand in de buurt van Nijmegen? Dan moet u bij Go Online zijn. Go Online is een online marketing bureau uit Nijmegen die u graag helpt met het vergroten van uw omzet en lokale zichtbaarheid. De heren van Go Online geloven in Your succes is Our Succes, daarom werken zij volgens de YSOS-methode.

Your succes is Our Succes- methode

Deze methode verloopt in 6 fasen.

In fase 1 wordt samen met u uw strategie en doelstellingen bepaalt. Zo wordt er een doelgroep analyse gemaakt en wordt er gekeken naar de markt waarin u opereert. Welke trends zijn er binnen de branche en hoe kunt u hier het beste op inspelen?

In fase 2 staat design en ontwikkeling centraal. Wanneer uw marketingstrategie is geformuleerd wordt er een ontwerp ontwikkeld, hierbij wordt er rekening gehouden met de ideale reis naar leads en de doelen die u wilt behalen.

In fase 3 komt automatisering en efficiëntie voorop te staan. Uw website wordt gekoppeld aan de beste online systemen waarmee uw en uw medewerkers goed mee overweg kunnen.

In fase 4 is het tijd voor content en testing. Go Online helpt u bij het ontwikkelen van content voor uw site, zoals afbeeldingen, teksten en video’s. Wanneer de content klaar is wordt deze getest en is er ruimte voor uw feedback.

In fase 5 wordt uw online marketing opgezet. Alles hierin is uiteraard in overleg met u; wat mag het u kosten, welke opbrengsten verwacht u hierbij? Op basis hiervan wordt er een online marketingstrategie bepaalt die leidt tot meer omzet.

In fase 6 is als laatste ook de lokale zichtbaarheid belangrijk. Ook offline moeten uw klanten u kunnen zien en vinden. Er wordt gewerkt aan uw merkbekendheid door middel van marketingcampagnes en offline reclame-uitingen.

Het gaat om meer dan een website laten maken bij Go Online in Nijmegen

Uw omzet, bekendheid, leads en online vindbaarheid verhogen gaat bij Go Online om meer dan enkel het hebben van een juiste website. Go Online doet dus veel meer voor u dan enkel uw website opbouwen. Het is dé expertise van Go Online om verder te kijken dan enkel een mooie website. Vraag een vrijblijvend gesprek aan en ontdek de voordelen voor uw bedrijf als u een website wilt laten maken in Nijmegen.