Het Thuisgevoel
Image default
Internet

Gratis extra voordeel

Gratis extra voordeel, dat klinkt haast te mooi om waar te zijn toch? Maar niks is minder waar. Heb je namelijk meerdere telecomdiensten? Dan kun je in aanmerking komen voor diverse extra’s. Heb je namelijk internet thuis en een mobiel abonnement? Dan kun je rekenen op Combivoordeel. Veel telecomaanbieders zijn namelijk erg blij als je meerdere abonnementen bij ze afsluit. In ruil daarvoor zijn ze bereidt om je hier extra voor te belonen met allerlei extra’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan extra korting op de maandelijkse kosten of een extra zenderpakket of meer data voor jouw mobiele telefoon abonnement. En daar hoef je dus niks voor te doen. 

Er zijn meerdere aanbieders die dit voordeel bieden. Ook als aanbieders bij hun eigen merk geen mobiel abonnement aanbieden, zoals XS4ALL. Dit merk is onderdeel van het KPN netwerk, en dus kun je rekenen op korting als je een mobiele telefoon abonnement hebt van KPN. Dat is allemaal te combineren. Hoe leuk en makkelijk is dat? Bij veel merken krijg je per mobiel abonnement extra korting op jouw maandelijkse kosten. Hiermee kun je op jaarbasis dus flink wat extra geld besparen met het hele gezin.

Heb je momenteel niet zo’n Combi? Dan is het misschien slim om dit uit te gaan zoeken. Start met een vergelijking. Wat is er leverbaar op jouw adres thuis qua telecomproviders en welke abonnementen bieden ze. Start met het alles in 1 pakket, en kijk daarna welke mobiele abonnementen daarbij horen om ook dit hier op af te stemmen. Overstappen is zo geregeld over het algemeen. Dus dat hoeft geen showstopper te zijn. Heb je al meerdere jaren hetzelfde abonnementen? Dan is de kans sowieso groot dat je nu teveel betaald en het ook kan met een stuk minder maandelijkse kosten. Besparen is niet vaak zo eenvoudig. Voor welk pakket ga je kiezen? Alvast veel plezier!

https://www.alles-in-1-pakket-vergelijken.nl/aanbieders/xs4all/