Het Thuisgevoel
Image default
Verwarming

Kuiper en Zonen BV weten waar ze het over hebben

Dankzij het goede bedrijf Kuiper en Zonen BV, is onze ketel weer zo goed als nieuw. Al voor een langere periode hadden we last van de ketel. Of hij deed erg vaag en niet echt zijn werk, of hij deed helemaal niets meer. We hebben al meerdere mensen ernaar laten kijken, maar niemand kon uitvogelen wat er precies met de ketel aan de hand was. Nu wilden we echt een bedrijf vinden die weet waar ze het over hebben en eindelijk ons probleem kunnen oplossen.

Onze ketelinstallatie onderhouden door Kuiper en Zonen BV

Nu moesten we een goed bedrijf, zoals Kuiper en Zonen BV, vinden om ons probleem eindelijk op te lossen. Maar waar moesten we hiermee beginnen? We hadden al veel bedrijven over de vloer gehad en we wilden niet weer hetzelfde meemaken wat we de afgelopen keren hebben gehad. Gelukkig hadden we een goede connectie met een ander bedrijf die ook laatst problemen had met de ketel en die liet repareren door een goed bedrijf, volgens hun. Wij vroegen naar de contactgegevens van dit bedrijf en het blijkt Kuiper en Zonen BV te heette. Dit bedrijf hadden we inderdaad nog niet bij ons gehad.

Ik ben een blije klant

We gingen naar de website van het bedrijf en het zag er allemaal goed uit. Bovendien waren ze erg snel op onze reactie dat wij een keer wilde dat ze langskomen. Uiteindelijk hadden we een afspraak gepland en kwamen ze ook op tijd aan. Ze waren erg vriendelijk en wilden meteen gaan kijken naar het probleem met de ketel. We lieten deze zien en daarna lieten we ze hun eigen gang gaan. Binnen een half uur kwamen ze terug en hadden ze het probleem opgelost. We keken hun verbaasd aan maar het was echt zo. Het was net alsof hij gloednieuw was. Echt een top bedrijf met top medewerkers.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over de diensten die dit bedrijf aanbiedt voor u of uw bedrijf? Bekijk dan eens de website van hen via www.kuiperzn.nl voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen

Alles over vloerverwarming

Sfeervol en warm de koude dagen in!

Amsterdam – wasmachine reparatie aan huis zorg voor een gerust gevoel.