Het Thuisgevoel
Image default
Verwarming

Sfeervol en warm de koude dagen in!

Het einde van het jaar is in zicht, de dagen worden korter en we gaan met z’n allen weer meer stoken. De een heeft alleen de verwarming aan, maar ook veel huishoudens steken de kachel of open haard aan om hun huis te voorzien van meer warmte. Deze manier van stoken is alleen niet zo duurzaam  als men vaak dacht. Houtbriketten zijn een schoon en CO2 neutraal alternatief!

Houtbriketten geven ook meer warmte af

Naast het feit dat houtbriketten duurzaam zijn geproduceerd, CO2 neutraal zijn en dus een veel schonere verbranding hebben, geven houtbriketten ook meer warmte af. Briketten branden ook nog eens langer en geven een heel mooi vlammenspel. Ideaal dus wanneer u lekker thuis voor de kachel of open haard zit met uw familie, vrienden of gewoon alleen.

De kachel schoonmaken is een fluitje van een cent

Houtbriketten worden geproduceerd van harde houtsoorten zoals eiken en beukenhout en zijn gemaakt van 100% schone houtvezels. Het vochtgehalte van deze briketten is heel erg laag. Hierdoor ontstaat er heel weinig rook, reuk en blijft er nagenoeg geen restas meer over. Het schoonmaken van de kachel is dus ook veel sneller gebeurd!

 

http://www.fiksehoutbriketten.nl