Het Thuisgevoel
Image default
Verwarming

Met een elektrische boiler haal je een duurzaam apparaat in huis.

Met een elektrische boiler haal je een duurzaam apparaat in huis.

In deze woelige en onzekere tijden verduurzamen maar graag ook bezuinigen?
Dan is een elektrische boiler of een elektrische cv een slimme keuze.

Een elektrische variant is immers heel voordelig om aan te schaffen, je hebt er nagenoeg geen onderhoud aan en ze zijn ook nog eens zuinig in gebruik!

Maar ook al zijn ze al lekker goedkoop in aanschaf, is het toch zaak de aller goedkoopste te scoren. 
Op de website van elektrischeboiler.eu vonden wij deze.

Zij importeren alles zelf en hebben alles op voorrad zodat je alles de volgende dag al in huis kunt hebben. Elektrischeboiler.eu verkoopt al jaren elektrisch aangedreven apparatuur en heeft dus veel ervaring met dit soort apparaten. 

Voor een elektrische boiler, een elektrische cv maar ook voor waterontharders, zonneboilers, combi cv’s, warmtepompen, doorstroomapparaten en bijbehorende accesoires ben je hier aan het juiste adres. En ze helpen je desgewenst graag met het maken van de juiste keuze voor jouw persoonlijke situatie.

De Nederlandstalige handleidingen, een on- line calculator om direct te berekenen wat je echt nodig hebt en super veel aanvullende informatie maakt dit tot een zeer volledige website.

Op de website van elektrischeboiler.eu is er keuze zat. Elektrische boilers bijvoorbeeld zien er zelf mooi uit… Er zijn heel mooie en praktische platte modellen die met een diepte van slechts 25 cm gewoon in vrijwel ieder kastje passen of je hangt ‘m gewoon in het zicht, wat op zich ook niet zal misstaan dankzij het strakke ontwerp.

 

 

Er zijn close in of up boilers van 5, 10 en 15 liter, maar natuurlijk ook grotere exemplaren, tot maar liefst 2000 liter. 

Bij elektrischeboiler.eu vind je A merken vervaardigd met hoogwaardige materialen voor een heel schappelijke prijs en bovendien in de EU gemaakt. De elektrische boilers hebben dankzij hun energiezuinigheid een energielabel A of B gekregen.

De ECO boilers van Wesen, Ariston, Lemet en DAT zijn allen voorzien van een smart controller, deze zijn computer gestuurd en zelflerend.
Deze boilers kunnen zelf regelen wanneer het de beste tijd is om het water bij te verwarmen. Dit is namelijk door de dikke isolatiewand van het nieuwste polyuretaan foam niet constant nodig. Handmatig instellen blijft uiteraard ook mogelijk.

Alle elektrische boilers bij elektrischeboiler.eu worden geleverd met een KIWA gekeurde inlaatcombinatie, muurbeugel en montage schroeven. Makkelijker wordt het niet!

 

https://elektrischeboiler.eu/