Het Thuisgevoel
Image default
Woning en Tuin

Koop je tegels voor thuis bij De Tegel Boutique

Tegels van de Tegel Boutique

Om je huis te voorzien van een goede en mooie vloer is het tegenwoordig ook mogelijk om dit met tegels te doen. Dit geeft je huis een mooie, natuurlijke en rustieke uitstraling. Om dit te realiseren ga je naar een erkend tegelspecialist zoals De Tegel Boutique waar ze je kunnen laten zien wat er mogelijk is en hoe het er uit komt te zien. Uiteraard kun je kiezen uit verschillende soorten en maten tegels. Het ligt er ook aan in welke ruimte je de tegels wilt gaan plaatsen. Voor iedere ruimte is een mooie tegel vloer of wand te realiseren.

Vloertegels

Of je nu in de woonkamer of keuken tegels wilt gaan leggen of juist in de badkamer, voor iedere kamer is de juiste tegel te vinden. Doordat er verschillende maten vloertegels beschikbaar zijn, is dit voor iedere ruimte passend te maken. De keuze bestaat uit onder andere de volgende maten:
• 30×60
• 60×60
• 40×80
• 90×90
• 60×120

Ook kun je kiezen uit verschillende soorten kleur en structuur. Ga je voor een moderne look dan is de natuursteenlook misschien wel de juiste keuze voor je huis. Zoek je juist warmte en knusheid dan neig je misschien meer naar een laminaat look, maar dan van vloertegels. Wil je extra luxe uitstralen en past dat perfect bij jouw en jouw interieur, kijk dan eens naar vloertegels met een marmerlook. Voor ieder wat wils. Trek de look door in je huis als één geheel of pak de badkamer juist weer anders aan.

Wandtegels

In plaats van de muren in de keuken of badkamer te verven, is het betegelen van de wand ook een hele mooie optie. De wandtegels zijn goed schoon te maken en te houden, slijtvast en je kunt jouw ideale look creëren. Je kunt kiezen voor kleine wandtegels, dit je in een mooi patroon kunt zetten voor een speelse look. Ook de mooie witte tegels, die perfect in je moderne keuken passen, zijn hier te vinden. Kies voor een glanzende zwarte wand in combinatie met wit in de badkamer, voor een luxe en schone uitstraling. Tevens is er volop keuze in patroon, waardoor je de kamer net dat beetje extra kan geven. Wil je juist de gehele wand van een ruimte betegelen, kun je ook kiezen uit de grootste maat wandtegels, 90×90. Hierdoor kun je met minder tegels de ruimte mooi egaal maken.

Natuursteen tegels

Om een echte natuurlijke look binnen of buitenshuis te creëren is de keuze van natuursteen tegels een goede optie. Door de robuuste uitstraling van deze tegels haal je de natuur in huis. ‘De Tegel Boutique’ heeft het aanbod van de merken Jabo en Kerabo hoog aangeschreven vanwege de goede kwaliteit hiervan. Deze tegels hebben, doordat ze goed geïmpregneerd zijn, een lange levensduur en zijn ze zeer makkelijk in onderhoud. Je hebt er bijna geen omkijken naar. Er is ook hierin een ruime keuze, denk aan mozaïek, dambord of marmer scherven look. Dit zijn maar een paar voorbeelden die ze beschikbaar hebben. Je kunt deze tegels als vloertegels of als wand tegels gebruiken.

https://www.detegelboutique.nl/