Het Thuisgevoel
Image default
Verwarming

Vergroen uw huis

Het lijkt wel alsof iedereen de laatste tijd bezig is met het vergroenen van hun leven. Steeds meer mensen nemen de fiets naar werk of rijden in een elektrische auto. We eten biologische groenten en vlees en er is steeds meer biologisch afbreekbaar plastic op de markt. In het nieuws roepen ze op om minder lang te douchen en jezelf warmer aan te kleden in plaats van de verwarming hoger zetten.

Dit is natuurlijk niet voor niets. Er is ook iets mis met ons klimaat. De ijskappen smelten en dat kan voor grote problemen zorgen, ook in Nederland. We hebben onze dijken sterk gemaakt, maar als we zo doorgaan moeten we ze nog hoger gaan bouwen.

Misschien doet u al wel iets aan het klimaat, misschien al wel heel veel. Maar heeft u al wel eens gekeken naar uw warmtepomp? Bij de meeste huishoudens kan dit namelijk veel beter. Als u in een ouder huis woont heeft u waarschijnlijk een gasaansluiting, maar gas is een van de voornaamste oorzaken van CO2-uitstoot.

Bij Techneco willen we er alles aan doen om elk huishouden zo groen te maken. Dat moet natuurlijk ook een beetje voordelig zijn. Daarom hebben wij een besparingstest gemaakt. Door deze test te doen, kunt u erachter komen of u kunt besparen op uw warmtepomp. Het antwoord is hoogstwaarschijnlijk positief. Besparing warmtepomp? Doe de test.

Wij hebben de beste vervanging voor uw huidige warmtepomp en ook een aantal keuzes. Als u in een nieuwbouwhuis gaat wonen of een volledige renovatie gaat doen, willen we u graag verwijzen naar onze lucht/water warmtepomp. Maar waarschijnlijk heeft u geen verhuis- of verbouwplannen, dus daarom willen we u graag verwijzen naar onze hybride warmtepomp. Deze werkt samen met elke gasketel. De gasketel springt alleen nog af en toe bij als het nodig is voor de verwarming en bereidt het tapwater.

https://techneco.nl/