Het Thuisgevoel
Image default
Aanbiedingen

Altijd toezicht op uw bezoekers

Wilt u toezicht houden op de bezoekers van uw huis, kantoor of bedrijfspand? Dan snappen wij dit maar al te goed. Vooral wanneer er waardevolle spullen aanwezig zijn is het belangrijk om de veiligheid goed op orde te hebben. In dit blogartikel gaan we je een aantal handige tips en tricks meegeven, waarmee u uw omgeving kunt beschermen van ongewenste indringers.

Een intercomsysteem

Wilt u voorkomen dat bezoekers toegang hebben tot uw terrein of pand? Dan is het mogelijk om gebruik te maken van intercomsystemen. Bezoekers die langskomen dienen zich te melden via het intercomsysteem en u kunt op afstand bepalen of u deze bezoeker wilt toelaten tot uw pand. Het voordeel van deze systemen is dat u door middel van de camera direct ziet wie er voor uw deur staat. U hoeft uw werkzaamheden dus niet te onderbreken om richting de deur te lopen en deze te openen. Binnen één druk op de knop kan u de deur openen en de bezoeker toegang verlenen.

Een camerasysteem

Een camerasysteem zorgt ervoor dat u uw hele pand of woning kan beveiligen door middel van camera’s. Deze camera’s worden op tactische plekken geplaatst, waardoor u een volledig overzicht heeft van iedereen die aanwezig is. Ook wanneer u uw terrein of pand wilt beveiligen van inbrekers is dit een slimme optie. Bij de meest moderne camerasystemen is het namelijk mogelijk om deze direct door te schakelen naar de politie wanneer het alarm af gaat.

Een beveiliger inhuren

Dit is misschien niet de meest voordelige optie, maar bewakers zorgen ervoor dat uw pand of terrein continue wordt beveiligd.      Daarnaast kunnen zij alle camerabeelden in de gaten houden, waardoor er op ieder moment van de dag toezicht is.

 

In ieder geval kunnen wij concluderen dat er meer dan genoeg mogelijkheden zijn om uw pand of terrein te beveiligen. Mocht u nu advies nodig hebben wel systeem het beste geschikt is voor uw persoonlijke situatie dan raden wij u aan om contact op te nemen met een specialist bij u in de buurt. Zij kunnen u in de meeste gevallen meer vertellen over de mogelijkheden en u daarnaast voorzien van advies op maat.