Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

Puzzels als relatiegeschenk

Waarom zijn puzzels een leuk geschenk voor jong en oud? Omdat veel mensen het leuk vinden om iets in elkaar te zetten en omdat het een verrassing in zich heeft. Laat daarom de kans om uw naamsbekendheid verder uit te bouwen niet liggen en zet een puzzel in als promotie item.

Puzzelen wordt als vrijetijds besteding nog heel veel gedaan. Kijk maar naar de puzzel bijlages in kranten en tijdschriften en het aanbod van puzzels in winkels en webshops. En niet alleen door kinderen, maar juist ook bij veel volwassenen. Daarom zijn puzzels als relatiegeschenk een heel verrassend en leuk geschenk. Heeft u een nieuw logo, product of bedrijfspand? Laat dit extra opvallen door het af te drukken op een puzzel. Degenen die hem ontvangen zetten de puzzel in elkaar en bij elke stukje van de puzzel zal uw boodschap naar voren komen. Zo valt uw nieuws nog meer op dan normaal. Voor de kids hebben wij speciale schuifpuzzels die makkelijk in elkaar te schuiven zijn en waar je geen puzzelstukjes van kunt verliezen.

De puzzels bedrukken wij in full colour met uw eigen logo of ontwerp. Er is dus heel veel mogelijk. Zeker ook omdat het drukformaat aanzienlijk is. Zo kunt u al uw informatie er op kwijt. Zo krijgt u uw eigen unieke puzzel. Dat valt wel op bij uw doelgroep.

Naast diverse legpuzzels en schuifpuzzels hebben wij ook de zogenaamde breinbrekers. Met deze puzzels moet je met metalen of houten onderdelen een bepaalde vorm zien te krijgen. Hierbij moet je dus goed nadenken en puzzelen tot de oplossing naar voren komt. Deze puzzels verpakken wij in een zakje die wij kunnen bedrukken. In een aantal gevallen is het ook mogelijk de puzzel zelf te bedrukken.

Heeft u vragen over de verschillende soorten puzzels, de bedrukkingsmogelijkheden, levertijden of prijzen? Neem contact met onze enthousiaste sales medewerkers zij informeren u graag over de mogelijkheden en samen lossen wij deze puzzel op. Bel met 0546-433120 of mail via info@relatiegeschenk4you.nl.