Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

Swissflex en Kuperus bedden

Lekker slapen en morgen gezond weer op

Deze quote van Sonja Barend bevat natuurlijk veel waarheid. Goed slapen en ook lang genoeg door kunnen slapen is heel belangrijk voor de gezondheid. Iedere ouder met kleine kinderen die er ’s nachts regelmatig uit moet zal dit beamen. Niets zo vervelend als de volgende ochtend vermoeid en stijf aan het werk te moeten gaan. Maar ook ouderen die ’s nachts last krijgen van spieren en/of gewrichten weten hoe belangrijk het is om gewoon goed door te kunnen slapen. Eigenlijk zijn we met zijn allen op zoek naar een soort wonderbed. Een bed dat comfortabel ligt, genoeg ondersteuning biedt, niet te koud is, maar ook zeker niet te warm.

Luxe bedden van Swissflex

De luxe bedden van tegenwoordig zijn eigenlijk niet meer te vergelijken met de bedden zoals we die van vroeger kennen. Een ombouw, harde plankjes, een stevig koudschuim matras en een kapok kussen was vroeger de standaard. Kies je voor een luxe bed van Swissflex dan kies je voor een traditioneel ontwerp met een lattenbodem dat voldoet aan de allernieuwste eisen. Verende beukehouten latten en matrassen met ademend schuim en hoog elastische gel zorgen voor een goede ondersteuning en verlagen tegelijkertijd de druk op het lichaam. In de praktijk betekent dit dat je met Swissflex bedden veel minder kans hebt op pijnlijke ligplekken en dat spieren bij het opstaan minder stram aanvoelen. Matrassen van Swissflex zijn er in veel verschillende uitvoeringen en aan te passen een je persoonlijke voorkeuren. De ergonomisch gevormde hoofdkussens zijn er in verschillende modellen.

Boxsprings van Kuperus

De luxe uitstraling van de bedden van het merk Kuperus is uitnodigend. Complete boxsprings in verschillende kleuren en uitvoeringen. Van een moderne basis die is bekleed met felgekleurd kalfsleer tot een klassieke uitvoering in taupé kleurige stoffen. Het royale hoofdboord en de uitstekende afwerking rondom zorgt meteen voor een luxe uitstraling. De matrassen van Kuperus bedden zijn geheel aanpasbaar aan je persoonlijke wensen en matchen uiteraard met het geheel. Heb je snel last van je rug, kijk dan eens bij de Kuperus VIP4-boxsprings. Dit is een elektrisch verstelbare boxspring met vier motoren die je lichaam moeiteloos in de juiste houding laat zitten of liggen. En wat vind je eigenlijk van een pocketveringmatras met een ingebouwd massagesysteem? Heerlijk ontspannen en tegelijkertijd luisteren naar de meegeleverde Radio met afstandsbediening. Luxer kunnen we het bijna niet krijgen toch?

Het oog wil ook wat

De keuze van het dekbed, de gekozen (sier)kussens, een bedsprei en nog veel meer. Het lijkt misschien niet zo belangrijk, maar dat is het natuurlijk wel. Een goed bed zoals een Swissflex of Kuperus verdient natuurlijk een mooie aankleding. Alleen op deze manier kun je er dagelijks van genieten en durf je je bed ook gewoon aan een ander te laten zien. In dekbedden is er veel keuze, van dons tot synthetisch, waarvoor geldt dat hoe voller en zachter het aanvoelt, hoe beter het om je heen valt en hoe lekkerder je eronder slaapt. Naast een gezondheidskussen waar je iedere nacht je hoofd op legt is het heel gewoon om ook nog een aantal sierkussens en een sprei op je bed te leggen.