Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

Voordelen van een boxspring zonder matras

De afgelopen decennia is het voor veel mensen steeds belangrijker geworden om comfortabel te slapen in hoogwaardige bedden. Vooral boxsprings zijn door hun uitstekende ligcomfort steeds meer bedtypes geworden. Een van de meest populaire varianten van boxsprings is de comfortabele elektrische boxspring. Je kunt ook een boxspring zonder matras kopen.
Wat voor soort bed is dit soort bed? Voor wie op zoek is naar een nieuw bed, wat zijn de voordelen van een elektrische boxspring? In dit artikel zullen we u in detail introduceren.

Waarom een boxspring zonder matras?

Boxsprings zijn bedden met comfortabele pocketveringmatrassen. Maar dit is niet het verschil tussen boxsprings en wiegjes of gewone bedden. Uniek aan boxsprings is dat dit bedtype uit meerdere lagen bestaat, namelijk boxsprings, matrassen, spreien en hoofdeinden en treeplanken. Daarom wordt het ook wel een springbox-combinatie genoemd.

Boxsprings zijn hoger dan gewone bedden en hebben veel voordelen. Hieronder beschrijven we de drie grootste voordelen van de elektrische boxspring uitgebreid. Maak er volop gebruik van en kies ervoor om te genieten van een goede nachtrust op de elektrische boxspring!
Wist je ook dat boxsprings op veel plaatsen zonder matras verkrijgbaar zijn? In dat geval kun je je matras behouden en veren kopen zonder matras. Als er in dit geval geen elektrische versie is, kun je op deze manier het huidige bed upgraden naar een elektrische versie. Zeer goed als je matras in goede staat is.

Het belangrijkste voordeel dat de ESC-boxspring moet bieden, is de beste ondersteuning van je hele lichaam. Een losse matras is erg comfortabel, maar doordat de veer ook elektrisch versteld kan worden, kun je deze beter afstellen naar jouw wensen.

Als je bijvoorbeeld in bed tv wilt kijken, kun je de matras omhoog brengen zodat je in de beste ligpositie zit zonder rug- of nekpijn. Ook als je rugklachten hebt is de elektrische boxspring een ideale oplossing om klachten op te lossen en een goede nachtrust te behouden.

Gerelateerde artikelen

Bedrijven zijn altijd opzoek naar ambitieuze starters

Mag je je huis zomaar verhuren?

Houd hier zeker rekening mee als je gaat verbouwen