Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

Wat mag er niet ontbreken in de badkamer?

Een nieuwe badkamer is een belangrijke en grote onderneming waar zeker de nodige slapeloze nachten en hoofdpijnaanvallen bij zullen komen. Er komt namelijk redelijk wat kijken bij deze dure uitgave en je wilt uiteraard niet overslaan. Wat mag er niet ontbreken in de badkamer? Daar gaan we het over hebben

Douche of bad?

Iedere badkamer heeft natuurlijk een douche of bad nodig. Maar welke kies je? Als je een duurzame keuze wilt maken, dan kies je voor een douche. Een douche verbruikt namelijk gemiddeld minder water dan een vol bad. Dit zorgt ervoor dat je minder gas verbruikt en minder water. Een douche kan vaak zelfs worden uitgerust met een waterbesparende douchekop en een timer die ervoor zorgt dat je niet te lang doucht.

Een douche kan ook in een kleinere badkamer worden geplaatst. In sommige badkamers is er niet genoeg ruimte voor een ligbad.

Doucherek

Naast een douche is een doucherek ook erg belangrijk. Een doucherek zorgt er namelijk voor dat jij al je douche spulletjes zoals shampoo, scheermes en zeep kunt opruimen op een plek waar niet al te veel water langs komt. Een doucherek zorgt ook voor een nette opgeruimde badkamer.

Wastafel

Een wastafel is ook heel belangrijk in een badkamer. Hier kun je namelijk je tandenpoetsen en je handen wassen.

Spiegel

Om jezelf te kunnen bekijken is een spiegel wel zo handig. Gelukkig zijn er mooie douchemeubels waar een spiegel en wastafel in zit. In deze badkamermeubels zit vaak ook een lamp, zodat je goed kunt zien in de spiegel. Dit brengt ons naar het volgende punt.

Genoeg licht

Een goed verlichte badkamer is ontzettend fijn. Zorg dus dat er voldoende lampen aanwezig zijn. Het is natuurlijk het beste om een mooi fijn raam met raamfolie in de badkamer te hebben, zodat er genoeg natuurlijk licht de ruimte binnen kan komen.

https://luxebadkameraccessoires.nl/doucheaccessoires/