Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

Webflow in combinatie met Zapier

Stel dat je een fantastische Webflow website kunt bouwen waarbij je ook nog eens al je apps en systemen kunt verbinden voor een gestroomlijnde workflow. Dit is mogelijk door de combinatie tussen Webflow en Zapier. 

Het is mogelijk dat je van beide partijen nog nooit hebt gehoord. Laat ik beginnen bij Webflow. 

Webflow is een cloud platformen die het voor iedereen mogelijk maakt om een prachtige website te bouwen zonder ervaring in coderen. Door middel van een visuele drag & drop kan de creativiteit van het individu tot leven komen. De volledige potentie van Webflow wordt echter pas zichtbaar in combinatie met Zapier.

Zapier is een automatiseringsplatform dat al je werkapps met elkaar verbindt en taken voor je doet. Met Zapier kunt u gemakkelijk uw werk automatiseren door uw apps te koppelen. Hierbij wordt informatie gekoppeld aan andere apps op basis van de regels van de beheerder. Zo kun je gemakkelijk honderden leads binnenhalen terwijl je heerlijk op een terras van de zon aan het genieten bent.

Voor individuen is Zapier zelfs gratis. Dit betreft de personen die de basis mogelijkheden van automatisering willen gebruiken. Voor een professional loopt de prijs op richting de 50 euro per maand en voor een groot bedrijf met veel automatiseringsopdrachten gaat de prijs naar 835 euro per maand.

 

Maar waarom zou je investeren in Zapier als je ook zelf een koppeling kunt maken? Het antwoord is simpel: tijd en geld. Zapier heeft alle coderingen al tot zijn beschikking waardoor een implementatie ook snel van de grond af kan komen. Zodra je zelf een koppeling wilt maken, kost het coderen enorm veel tijd en energie. Deze tijd en energie kun je namelijk ook in andere belangrijke activiteiten voor jouw organisatie steken. Dan is de vraag “Kun jij coderen?” nog buiten weging gebleven.