Het Thuisgevoel
Image default
Bedrijven

Zo reis je zo goedkoop mogelijk!

Na de coronacrisis zijn mensen massaal vluchten en reizen gaan boeken. Doordat de vraag stijgt en het aanbod gelijk blijft, stijgt de prijs. Voor reizigers is dit erg vervelend. In deze blog vind je de beste reistips om jouw vakantie zo goedkoop mogelijk te maken!

1. Transfer in binnenland

Reserveer een parkeerplaats via een onafhankelijk bedrijf. De parkeerplaatsen die op de luchthaven worden aangeboden zijn vaak een stuk duurder. Deze onafhankelijke bedrijven bieden nagenoeg altijd een transfer vanaf je auto tot aan het vliegveld. Wanneer dit niet het geval is kun je nog altijd kiezen voor een luchthaven taxi. Taxibedrijven staan 24/7 klaar rondom de luchthaven.

2. Vroegboekkorting

De prijzen van vliegtickets zijn sterk afhankelijk van het seizoen waarin je ze koopt. Het duurste seizoen, ook wel het hoogseizoen, is tussen april en augustus. Dit zijn de warmste maanden en de maanden waarin de meeste mensen vrij hebben. Het hoogseizoen voor skiën is echter in de winterperiode van december tot februari.

3. Pak minimaal en slim in

Pak alleen in wat je nodig hebt. Bagage zoals shampoo, deodorant en tandpasta zijn vaak te vinden in het hotel of verblijf.  Spullen zoals tandenborstels en scheermesjes kunnen makkelijk op vakantie gekocht worden. Pak slim in door bijvoorbeeld je kleren stak om te rollen. Op deze manier passen er meer kleren in je koffer.

4. Verblijf

Kies voor een hotel of verblijf dat net buiten het centrum ligt. Er zijn genoeg mogelijkheden om naar de gewenste bezienswaardigheden te reizen doormiddel van openbaarvervoer, een scooter of een auto. Vaak dicteert de locatie de prijs van een hotel of verblijf. Hoe dichter je bij het centrum verblijft, hoe meer je betaalt per nacht.

5. Alles-in-1

Boek je reis via websites die zowel vlucht, als verblijf, als transfer aanbieden. Wanneer je boekt via een alles-in-1 website ben je vaak automatisch verzekerd. Op deze manier wordt de gehele reis van deur tot deur geregeld en hoef je niet alles aan te laten sluiten qua tijd. Dat scheelt jou een heleboel werk!

https://venlotaxi.nl/luchthaven-taxi/