Het Thuisgevoel
Image default
Bouwen en verbouwen

Interieur trends

Het is nog maar net 2019, de goede voornemens om vaker naar de sportschool te gaan en dergelijke zijn al mislukt en daar heb je allang bij neergelegd. Iets wat leuker is om je op te richten in het nieuwe jaar zijn de nieuwe trends in interieurland. Want dat houdt nooit op. Zo kan je om een aantal trends echt niet heen en dat moet je ook niet willen. Want het is zo leuk om met kleuren, vormen en materialen te spelen in je huis.

Zo kan het materiaal leer niet ontbreken tussen de interieurtrends. Het is weer helemaal terug van weg geweest en je kan er ontzettend veel kanten mee op. Zo zie je tegenwoordig ook veel eetbanken terugkomen aan de eettafel. Hartstikke gezellig.  Waarom niet deze twee dingen met elkaar combineren en gaan voor een mooie eetbank van leer. Natuurlijk kan je het materiaal leer ook terug laten komen in de kleinere details. Door het gebruik van leer kan je bijvoorbeeld een industriële woonstijl creëren.

Een andere trend die veel wordt gezien deze dagen is de landelijke woonstijl. Het huis wordt hierdoor erg warm en gezellig.  Zo zou je ervoor kunnen kiezen om landelijke eetkamerstoelen toe te voegen aan je interieur. Maar je kan het landelijke ook elders terug laten komen. Zo voelt thuiskomen echt als thuiskomen in je knusse huis.  

Tot slot is color blocking helemaal van deze tijd.  Denk hierbij aan verschillende felle kleuren te combineren met elkaar. Het is misschien heftig en je hebt er lef voor nodig, maar het zorgt voor een erg mooi contrast in je huis. Doe eens gek. Het mag tegenwoordig allemaal.