Het Thuisgevoel
Image default
Design en ontwerp

Flyers drukken

Waarom flyers drukken?

Flyers drukken en maken zorgt ervoor dat de naamsbekendheid van uw bedrijf groeit. U kunt de flyers bijvoorbeeld weggeven tijdens een evenement of op een beurs. Ze kunnen dus gebruikt worden om nieuwe klanten te benaderen en te voorzien van informatie of aansporen tot actie. Flyers zijn een voordelig promotiemiddel. U kunt ze eigenlijk overal in meerdere, grotere hoeveelheden bestellen, waardoor de kosten per flyer laten drukken nog goedkoper worden. 

Betaalbaar promotiemiddel 

Veel kleine ondernemingen of starters laten flyers drukken. Het is een betaalbaar promotiemiddel dat voor veel bereik kan gaan zorgen. Het is belangrijk dat u eerst een doel voor de flyer bedenkt. Wilt u mensen aan de hand van de flyer informatie geven over bijvoorbeeld een bepaald evenement? Of wilt u graag mensen aansporen tot actie met bijvoorbeeld een actie/korting flyer. Het is belangrijk om hierover na te denken en daar uw flyer ontwerp op aan de passen. 

Een flyer kunt u op verschillende manieren ontwerpen. U kunt bijvoorbeeld zorgen voor extra indruk wanneer u flyers met foliedruk laat afwerken. Ook zijn er vaak verschillende papiersoorten voor flyers drukken. Dat kan voor extra aandacht zorgen en het ziet er vaak ook mooi uit wanneer u een ander papiersoort kiest dan het standaard papiersoort. 

https://www.dwcprint.nl/drukwerk/flyers-drukken/