Het Thuisgevoel
Image default
Deur kozijn raam trap

Binnendeuren: de keuze is reuze

Wil je jouw huiskamer een nieuwe look geven, maar heb je geen budget om het interieur te veranderen? Of is jouw binnendeur niet meer zo mooi om te zien en wil je graag een nieuwe deur? Ga dan op zoek naar een goede binnendeur. Binnendeuren zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten, zowel gebruikte als nieuwe deuren. Lees hieronder welke deuren voor het meest geschikt zijn voor degene met een krap budget en haal de deur naar keuze in huis voor een heel andere uitstraling van je woonkamer!

Binnendeuren voor een krap budget

Wanneer het budget voor een nieuwe binnendeur niet zo ruim is, dan is het raadzaam om te kijken bij bedrijven die tweedehands deuren aanbieden. Kies een gebruikte deur uit en knap de deur zelf op. Niet alleen erg leuk om te doen en beter voor de portemonnee, maar door het zelf opknappen van de binnendeur heb je ook een uniek exemplaar in huis. Tweedehands binnendeuren worden ook verkocht door particulieren. Kijk bijvoorbeeld eens op veilingsites om een mooie deur voor een goede prijs op de kop te tikken.

Als je een krap budget hebt kijk je best niet voor eiken deuren. Deze type deuren zijn vaak de duurste soort.

Verschillende soorten binnendeuren

Bij de bouwmarkten zijn ook schilderdeuren te koop. Dat zijn nieuwe deuren die nog niet zijn afgewerkt en dus voor een lagere prijs weggaan. Kies een deur en ga zelf aan de slag om de deur te schilderen in de kleur die past bij jouw interieur! Of koop een binnendeur met glas. Door het glas in de binnendeur heb je meer inval van het daglicht en oogt de ruimte ook ruimer, omdat je er doorheen kunt kijken. Om helemaal een ruimtelijk effect te krijgen kun je ook kiezen voor een binnendeur waar je helemaal doorheen kunt kijken.