Het Thuisgevoel
Image default
Duurzaam en gezond wonen

Er langer jong uitzien

Elk jaar wordt jouw lichaam ook een jaar ouder. Per jaar merk je meestal geen verschil, maar over langere tijd ga je het wel merken. Dit begint vaak al bij uiterlijk. Door de tijd heen krijg je bijvoorbeeld rimpels, of je krijgt kraaienpootjes, fronsrimpels of hangende oogleden. Dit zijn allemaal vervelende bijwerkingen van ouder worden. Je wilt er dan ook graag wat aan doen. Gelukkig kun je veel doen om er langer jong uit te zien. Hiervoor kun je cosmetische chirurgie proberen. Veel van deze verschijnselen kun je tegengaan met fillers of botox.

Fillers zijn dingen die je onder je huid stopt om hiermee de huid op te vullen. Hierdoor worden rimpels weer glad en kun je andere dingen op laten vullen om er weer mooi uit te zien. Ook kun je met fillers lippen dikker maken. Botox is een bacterie die ervoor zorgt dat spieren slapper worden. Vaak worden rimpels veroorzaakt door te sterke spiertjes. Door het gebruik van botox ontspannen deze spiertjes en wordt de huid weer mooi glad, hierdoor ga je er weer jonger uit zien.

Eén van de dingen die met botox wel kan en met fillers niet is het liften van hangende oogleden. Fillers zijn echt bedoeld om te vullen en botox juist om te ontspannen. Het is daarom wel mogelijk om met botox oogleden op te lichten terwijl dit met fillers niet kan.

Eén van de dingen die met fillers wel kan en met botox niet is het dikker maken van lippen. Met fillers hoef je alleen je lippen op te vullen terwijl dit met botox niet kan. Het is namelijk niet gezond om je lippen vol te spuiten met deze bacterie.

Normaal gesproken is botox niet zo gevaarlijk van de arts weet wat hij doet en weet ook hoeveel hij kan spuiten zonder dat het gevaarlijk wordt, maar in grote hoeveelheden kan je aan botox sterven, dan is het wel gevaarlijk.

http://faceland.nl/