Het Thuisgevoel
Image default
Dienstverlening

Speeddaten; een toffe manier om andere singles te leren kennen

Op een toffe manier lekker veel singles uit jouw woonomgeving ontmoeten, dat kan met speeddating van Search4Love. Met speeddating ontmoet je niet alleen op een makkelijke manier andere singles, het is ook nog eens erg gezellig om te doen! Wij zorgen voor een relaxte sfeer, iedereen is bij ons altijd goed op zijn gemak. Spanning, schaamte of verlegenheid hoef je dus helemaal niet te hebben, je zal een leuke avond beleven. En de kans is aanwezig dat jij jouw toekomstige partner zult ontmoeten!

Onze hostess lijdt de gehele avond in goede banen

Onze Search4Love hostess zorgt ervoor dat de speeddate avond soepeltjes verloopt. Bij aankomst staat er een welkomstdrankje en ligt er een speeddate kaart voor je klaar. De hostess zorgt ervoor dat je deze krijgt, ze wacht alle deelnemers namelijk op bij de ingang van de speeddate-locatie. Je krijgt te horen op welk plekje jij mag plaatsnemen. Voor al jouw vragen kan je de gehele avond terecht bij onze hostess. Ook houdt ze in de gaten of de dates soepel verlopen en waar nodig kan ze jullie tijdens jullie date weer even op weg helpen. Je wordt de hele avond verwend met lekkere hapjes, deze worden tijdens het daten geserveerd. Drankjes kan je zelf bestellen bij de bediening van de locatie of bij de hostess.

De speeddate avonden die wij bij Search4Love organiseren worden altijd lekker druk bezocht. Dat is natuurlijk erg fijn, want dat betekent dat jij met veel andere singles een date hebt. Rond de 15 tot 20 dates per persoon proberen wij in te plannen. Bij speeddaten, de naam verklapt het eigenlijk al, gaan we snel daten. Dit houdt in dat de duur per date zo’n vier minuten is. Zoek binnen die vier minuten uit of jij de date leuk vindt en nog weleens zou willen ontmoeten. Houd jouw speeddate kaart goed bij, aan de hand van de ingevulde antwoorden van alle deelnemers gaan wij de matches bij elkaar zoeken.

Ons vind je door heel Nederland

Woon jij in de regio Utrecht? Leuk, dan zien we je wellicht snel bij één van onze avonden speeddaten in Utrecht! Woon jij helemaal niet in deze omgeving? Niet getreurd, ook in andere delen van het land kan je met ons speeddaten. Alle locaties, beschikbare data en verdere info zijn te vinden op onze website.

 

https://www.search4love.nl/