Het Thuisgevoel
Image default
Dienstverlening

Waarom is een beton ciré vloer goed betaalbaar voor die prijs?

Iedereen is er nog steeds verbaasd over, de prijs van een beton ciré vloer. Het ziet er veel te chique uit, maar het is zo betaalbaar. Niemand kan er een verbinding mee leggen en wil antwoorden. Gelukkig zijn wij er om meer antwoord te geven op deze bekende vraag. Natuurlijk kunnen we niet alles behandelen, omdat het anders een veel te lang artikel wordt. Dus hebben we voor jou een aantal redenen op een rijtje gezet waarom beton ciré vloeren goed betaalbaar zijn.

Makkelijk op maat te maken

Als je interesse hebt om een beton ciré vloer aan te schaffen, raden we het zeker aan om even te kijken wat al je opties zijn. Sommige denken namelijk dat het alleen maar in een formaat aanwezig is en niet voor jouw huis beschikbaar. Maar alles is mogelijk met beton ciré vloeren. Ze kunnen deze op een makkelijk manier op maat maken door ze in verschillende soorten formaten molts in te gieten. Hierdoor is het een vloer dat voor bijna iedereen toegankelijk is en dat voor een mooie prijs. Als je meer wil weten hierover, vraag het aan een van de vloerenspecialisten in jouw omgeving.

Duurzaamvriendelijk en verwarmd

Wist je dat deze vloer een van de duurzaamste vloeren is om te maken? De productie van deze vloer zijn redelijk laag en verbruikt dus minder stroom. Het enige wat veel tijd kost met deze tegels is dat het goed hard moet worden om daarna verkocht te worden. Daarbij hergebruiken ze materialen om het allemaal zo duurzaam mogelijk te houden. Nog een voordeel is dat deze tegels vloerverwarming goed ondersteunen. Er komen geen scheuren in de tegels als er sprake is van hitte.

Prachtige vloer voor een goede prijs

Als je gaat voor een beton ciré vloer, weet dan zeker dat je voor die prijs echt goede kwaliteit aan tegels krijgt. Ze zullen niet snel stuk gaan, daarbij hebben ze al van nature een extra beschermende laag en ze hebben een lange levensduur. Kortom, het is zeker een goed idee om eens te kijken naar de prijs van een beton ciré vloer voor jou huis of appartement.

 

https://cicami.nl/beton-cire-vloer/