Het Thuisgevoel
Image default
Duurzaam en gezond wonen

Een verbazingwekkende reis: Oud ijzer inleveren in Dordrecht bij Krommenhoek Metals

Blog Inleiding: Ben je op zoek naar een uniek en spannend avontuur? Kijk dan niet verder dan Krommenhoek Metals in Dordrecht! Al meer dan 40 jaar levert dit familiebedrijf oud ijzer aan de inwoners van Dordrecht. Een reis vol fascinerende beelden en geluiden. Waar wacht u nog op? Laten we met Krommenhoek Metals een reis maken door de straten van Dordrecht. 

De eerste stop op onze reis is Krommenhoek Metals zelf. Dit familiebedrijf bestaat al sinds 1979, toen het werd opgericht door de broers Wim en Pieter Krommenhoek. Sindsdien hebben hun zonen het stokje overgenomen en de traditie van het leveren van oud ijzer aan klanten in heel Dordrecht voortgezet. Dit biedt hen niet alleen een betrouwbare bron van inkomsten, maar het geeft hen ook de gelegenheid om de stad waar ze van houden te verkennen! 

 

Vervolgens stappen we in een van de Krommenhoek trucks en rijden we de stad in. Terwijl we over de geplaveide straten rijden, kunnen we niet anders dan alle verbazingwekkende bezienswaardigheden om ons heen opmerken. Van historische gebouwen tot schilderachtige grachten, er is zoveel te zien! En natuurlijk zijn er onderweg ook genoeg mogelijkheden om oud ijzer op te rapen! Of het nu gaat om een oud deur- of raamkozijn of iets nog uniekers als een antiek bedframe of lampvoet – wat je ook zoekt, de kans is groot dat Krommenhoek Metals het heeft!  

 

Tot slot, als ons rondje door de stad ten einde loopt, komen we terug bij Krommenhoek Metals waar altijd iets nieuws en spannends op ons staat te wachten! Van vintage items tot moderne stukken – er is voor ieder wat wils! En als je metaalbewerking aan je item(s) wilt laten doen, vraag het gewoon – hun team helpt je graag. Dus of je nu op zoek bent naar iets heel speciaals of gewoon een simpele reparatie wilt laten uitvoeren – waarom kom je niet even langs om te kijken wat Krommenhoek Metals te bieden heeft? 

Oud ijzer Dordrecht bij Krommenhoek Metals is een geweldige reis vol bezienswaardigheden en geluiden die u met blijvende herinneringen achterlaat. Met meer dan 40 jaar ervaring in het leveren van kwaliteitsmetaal en vintage items uit de hele stad, weet dit familiebedrijf een unieke winkelervaring te leveren. Dus waar wacht u nog op? Ga vandaag nog mee op dit opmerkelijke avontuur door de straten van Dordrecht met Krommenhoek Metals! Je zult er geen spijt van krijgen!