Het Thuisgevoel
Image default
Duurzaam en gezond wonen

Typisch Zweedse huizen

Wanneer je aan Zweden denkt, denk je aan de houten huizen, tuinhuizen en schuren in allerlei verschillende kleuren. Het Scandinavische landschap staat namelijk vol met houten designs en weet al eeuwen als allerbeste hoe hout geverfd en bewerkt moet worden. Denk je er dus aan om je houten schuur te verven, is het tijd voor een opknapbeurt van je tuinhuis of heeft die schutting weer eens een nieuw kleurtje nodig? Dan kun je niemand beter dan de Zweden als voorbeeld nemen.

Het scandinavisch design zorgt ervoor dat jouw schuur er net zo mooi bij staat als de typische Zweedse huizen in het dromerige landschap. De Zweedse beits is niet alleen makkelijk te verwerken, maar is ook nog eens duurzaam en bladdert niet snel af. Bovendien kun je zelfs je eigen interieur een Zweedse opknapbeurt geven, aangezien de matte verf ook gebruikt kan worden voor plafonds en betimmeringen. Naast houten oppervlaktes kun je de matte verf dus ook toepassen op onder andere leem, multiplex en beton.

Ben je nog niet helemaal uit over de kleur voor jouw Zweedse design? Geen probleem, want je kunt gemakkelijk een handgeschilderde kleurenkaart aanvragen. Op die manier weet je direct welke kleur bij jou past en kun je de basis Moose Färg houtverf kleuren goed te beoordelen. Heb je hulp nodig bij het bepalen van de kleur voor jouw schuur, steigerhout of tuinhuis of weet je niet goed hoe je verf op de houtsoort moet toepassen? Ook daar bieden wij mogelijkheden voor. Wij beschikken over specialistische kennis voor wat betreft verftechnieken, houtverfkleuren en voorbereiding van het hout. Wij adviseren je graag en denken met je mee om tot een mooi en duurzaam resultaat te komen. Deins dus niet terug wanneer je er even niet uit komt, want wij helpen je heel graag!

http://www.moosefarg.nl/

Gerelateerde artikelen

Geen gas en toch warm water

We moeten snel van het gas af

Duurzame innovatie in de agrarische sector