Het Thuisgevoel
Image default
Eten en drinken

Hier bestel de lekkerste biefstuk online

Wil je graag genieten van een heerlijke biefstuk of bavette en zoek je een slager voor het lekkerste vlees? Kijk dan eens bij Beef & Steak. Dit is een online slager waar je het lekkerste kwaliteitsvlees vindt. Ze hebben een uitgebreid assortiment biefstuk en bavette. Je hoeft niet naar de slager of supermarkt, maar je kunt dit lekkere vlees gewoon lekker online bestellen. Hun aanbod bestaat uit het lekkerste rundvlees, lamsvlees, varkensvlees, gevogelte, vis en wild. Ben je van plan de barbecue aan te steken? Dan kun je ook speciaal BBQ-vlees en burgers bestellen. Bovendien hebben ze diverse vleespakketten, wat erg handig is voor verschillende gelegenheden. Wil je liever genieten van een vegetarische maaltijd? Ook hier hebben ze verschillende opties voor!

Kies verschillende soorten biefstuk of bavette

Wil je biefstuk of bavette bestellen? Dan heb je bij Beef & Steak keuze uit veel verschillende soorten. Bij biefstuk kun je denken aan een biefstuk van een bizon, hert, kalf of een Wagyu rund. Wat de keuze ook is, je weet dat het vlees lekker mals is. De bavette is er ook in verschillende varianten. Zo kies je uit een dubbeldoel bavette, een Ierse variant, de Black Angus Bavette, een Bommelse Blonde en een USA grain-fed flank steak. Je hebt zoveel keuze dat je hier altijd wel aan je trekken komt. Je weet zeker dat je een lekker stuk vlees in huis haalt als je het bestelt bij Beef & Steak.

Snel en diepgevroren geleverd

Bestel je een biefstuk of bavette bij dit bedrijf? Dan leveren ze het diepgevroren aan. Soms staat er bij een product anders vermeld. Bestel je vandaag? Dan kun je morgen al genieten van je lekkere stuk vlees. Ze verpakken het natuurlijk in isolatiemateriaal zodat het vlees goed bevroren blijft en gebruiken enkel duurzame verpakkingsmaterialen. Als je het vlees in ontvangst neemt, is het aan te raden dit direct in een vriezer te leggen met een temperatuur van -18 graden Celsius. Of je laat het ontdooien om het dezelfde dag nog op te eten natuurlijk.