Het Thuisgevoel
Image default
Geldzaken

Winnen is belangrijker dan meedoen

Er zijn best veel mensen die wel eens met een loterij hebben meegedaan. Ook zijn er veel mensen die met een loterij mee doen en zijn er veel mensen die met een loterij mee willen doen. Het is erg verleidelijk om met een loterij mee te doen omdat je daar kans maakt om de hoofdprijs, of een andere prijs die erg de moeite waard is, te winnen.

Er zijn alleen erg veel verschillende loterijen in Nederland en dat kan voor sommige mensen soms erg verwarrend maken. Mensen weten dan niet meer wat de verschillen zijn tussen de verschillende loterijen en weten daardoor niet meer met welke loterij ze het beste kunnen meedoen. Zo zijn er veel mensen die wel met een loterij mee willen doen, maar niet weten met welke loterij dat het beste kan.

Zo is er bijvoorbeeld de staatsloterij, de vriendenloterij, de lotto, de eurojackpot, de bankgiroloterij en de postcodeloterij. Al deze verschillende loterijen hebben allemaal hun eigen voordelen waardoor er voor iedereen wel een loterij is die het beste aansluit bij wat hij of zij belangrijk vindt aan een loterij. Zo kan je keuze voor loterij afhangen van de winkans loterijen, het uitkeringspercentage, de jackpot, de lotprijs, of er aan goede doelen wordt gegeven en hoe vaak er een lot wordt getrokken.

Zo vinden sommige mensen het meer de moeite waard om met een loterij mee te doen met een grote jackpot zoals de postcodeloterij en vinden andere het beter om met een loterij mee te doen die een lage lotprijs aanbiedt zoals lotto en eurojackpot. Weer anderen gaan voor een tussenweg van de lotprijs en de jackpot en kiezen voor de vriendenloterij, de staatsloterij of de bankgiroloterij. Met vergelijk loterij kun je de verschillen tussen de loterijen helder krijgen en kan je de loterij kiezen die het beste bij je past.

https://www.vergelijkloterij.nl/