Het Thuisgevoel
Image default
Meubels

Is er een vergunning nodig voor een mobiele opslagunit?

Wil je een opslagruimte in Oosterhout huren omdat je te maken hebt met een scheiding en je je meubels nergens kwijt kan? Of moet jouw kantoorpand gerenoveerd worden en moet je ruimte vrijmaken? Heb je een huis gekocht maar heb je de sleutel nog niet, en heb je meubels die moeten worden opgeslagen? Je kan dan de keuze maken jouw meubels op te slaan in een mobiele opslagunit.

Je kan deze unit huren voor de tijd die jij nodig hebt om je zaken op orde te krijgen zodat je jouw spullen weer kwijt kan. De mobiele unit wordt bij jou voor de deur geplaatst zodat je op een gemakkelijke manier jouw spullen kan opslaan.

 

Er kunnen altijd situaties voorkomen waarbij het gewenst is om je spullen een poosje op te slaan. Het is dan een uitkomst dat je een mobiele opslagunit kan huren. Je kan ervoor kiezen om de unit te laten plaatsen op een parkeerplek bij jou ergens in de straat of je kan ervoor kiezen dat de unit op wordt geslagen op het terrein van het bedrijf die de units verhuurt.

 

Vraag toestemming aan de gemeente

Over het algemeen doet de gemeente er niet moeilijk over als je een poosje een unit voor de deur hebt staan. Je mag dit maximaal vier weken doen. Maar, niet elke gemeente is hier makkelijk in. Je doet er dus goed aan om van tevoren dit even te melden bij de gemeente waarin je een unit wil laten plaatsen. Je kan dit ook online doen. Verzeker je er wel van dat je van tevoren weet of het toegestaan is. Het kan erg vervelend zijn als je last krijgt met de handhaving.

 

Mobiele opslag in een opslag-unit

Ben je op zoek naar opslag in Veghel kijk dan eens op de website van boxxs.nl. Ook in andere plaatsen kan je een box huren van dit bedrijf. Voor meer informatie: neem een kijkje op de website. Bij hen kan je gemakkelijk en snel een opslag box op locatie huren. Zij hebben een zeer bijzondere service, namelijk Boxx-to-Go. Hieronder kun je meer over deze service lezen.

 

Boxx-to-Go

Het is ontzettend fijn om je spullen kwijt te kunnen voor de deur. Je hoeft dus niet naar een pand ergens te rijden, om jouw spullen op te slaan. Zij noemen deze service Boxx-to-Go. Heb je opslagruimte in Oosterhout nodig, bezoek dan de website voor meer informatie. Je laadt jouw kostbare spullen in de box. Vervolgens komt het bedrijf de box ophalen. Zij plaatsen de box in hun verwarmde en veilige opslag. Je weet dat je spulletjes veilig en droog staan en dat men er goed op let.

Een boxx-to-Go kan bijvoorbeeld heel handig zijn als je in huis wilt gaan verbouwen of net tussen 2 woningen in zit en deze tijd moet overbruggen in een vakantiehuisje of bij familie. Over je spullen hoed je dan geen zorgen te hebben!