Het Thuisgevoel
Image default
Meubels

Landelijke kasten

Landelijke kasten zorgen voor een sfeervolle uitstraling in je eigen woning. Meestal wordt er gebruik gemaakt van zachte kleuren en een warme feeling in je woning. De ronde vormen zorgen voor een romantische uitstraling van de landelijke kasten. Je kan je complete interieur hiermee inrichten en volledig voorzien van romantische details. Er zijn ook verschillende houtsoorten waar je uit kan kiezen voor de landelijke sfeer. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een white wash look of teakhout met een stoffige uitstraling. Grenen doet het bijvoorbeeld ook altijd goed of gewoon wit gelakte meubels. Naast het houtsoort kan je kiezen uit verschillende soorten kasten. Van een mooie boekenkast tot een wandkast of dressoir. Alles is mogelijk in de landelijke sfeer en te bestellen voor je eigen woning.

Kasten op maat laten maken

Je hebt een hele mooie hoek voor een mooie wandkast. Het enige probleem is dat elke kast te groot of te klein uitvalt. Daar komt ook nog eens bij dat je bepaalde wensen hebt qua uitstraling. Het moet bijvoorbeeld een landelijke kast worden in de maten die je zelf voor ogen hebt. De enige oplossing om toch nog een mooie kast te vinden is met kasten op maat. Wij maken de kast volledig op maat van het hoekje dat je in gedachten had. Niet alleen de afmetingen worden op maat gemaakt, maar ook de uitstraling. We kunnen bijvoorbeeld romantische ronde hoeken erin maken en de afmetingen en kastruimte die je vooraf in gedachten had. Alles is volledig op wens te vervaardigen. We zorgen er zo voor dat je altijd de perfecte kast hebt voor in je eigen woning. Alles wordt volledig op maat vervaardigd.

Industriële lampen voor in huis

Je nieuwe interieur maak je natuurlijk helemaal af met een paar industriële lampen. De stoere industriële uitstraling past echt helemaal bij je woning. De lampen zijn vaak geïnspireerd door de oude fabrieken. De vormgeving is ook nog eens hip en trendy en pas in de woontrend van vandaag de dag. Vaak worden de oude fabriekslampen in een nieuw jasje gestopt en met de juiste armaturen afgemaakt voor in een gezinswoning. Geheel eigentijds zijn de lampen vormgegeven en passen ze thuis in de originele vintage verlichting. De stoere verlichting mag gerust in huis opgehangen worden en een echte eye-catcher in huis worden. De mooie stoere hanglampen kunnen perfect gecombineerd worden met bijvoorbeeld een nieuwe landelijke kast. Maak jouw interieur helemaal af met nieuwe industriële lampen.