Het Thuisgevoel
Image default
Raamdecoratie en zonwering

Vougordijnen

Vouwgordijnen:

Vouwgordijnen zijn er in alle soorten en maten. U heeft keuze uit een ruime stofkeuze. Zo zijn er transparante stoffen die zorgen voor een mooi lichtinval en die geven een warme en luxe look aan uw interieur. Of u kiest voor een iets dikkere stof zoals een inbetween of semi-transparante stof. Deze stoffen geven iets meer privacy qua inkijk. Ook kunt u kiezen uit een dichte gordijnstof, deze stoffen laat wel redelijk wat licht door maar bieden wel weer 100% privacy. De dichte stoffen hebben ook ’s avonds geen inkijk. Dit zijn ideale stoffen wanneer u maar 1 product als raamdecoratie toepast.

Naast de stofkeuze is er oneindig veel mogelijk qua kleuren. Zo kunt u voor een rustige witte of roomwitte stof kiezen die past in ieder interieur en makkelijk te combineren is met overgordijnen. Of u brengt wat meer warmte en kleur in uw interieur wanneer u kiest voor een grijze of taupe kleurige stof. Tegenwoordig zijn de azuur en jeans kleuren weer helemaal hot.

Er zijn meerdere opties met betrekking tot de afwerking van uw vouwgordijnen. Zo kunt u kiezen voor een traditioneel vouwgordijn met de baleinen aan de achterzijde, zo worden de meeste vouwgordijnen gemaakt. Of u kiest voor de optie met de baleinen aan de voorzijde, dit past weer mooi bij moderne interieurs of hele brede vouwgordijnen zodat u juist de brede ramen accentueert.

Er is daarnaast ook nog keuze hoe u de vouwgordijnen gaat bedienen. Van oudsher werden de vouwgordijnen opgetrokken met een koord en werd deze aan de muur vastgezet. Tegenwoordig is het koord vervangen door een ketting waardoor het vouwgordijn makkelijker en strakker wordt opgetrokken. De ketting is leverbaar is verschillende kleuren of in metaal voor een stoere look. Wat nu vooral populair is zijn de vouwgordijnen met elektrische bediening. Zo kunt u de vouwgordijnen met een afstandsbediening of zelfs met uw smartphone bedienen.

BlindDesign is specialist in online vouwgordijnen op maat, kijk eens op hun website.

 

https://blinddesign.nl