Het Thuisgevoel
Image default
Vakantie

Singlereizen: dit is waarom het een onvergetelijke vakantie zal worden!

Single groepsreizen bieden je de mogelijkheid om in je eentje, maar in een gezellige groep op reis te gaan. One2gethertravel is een ervaren reisorganisatie die de leukste singlereizen organiseert. Vooraf kun je bepalen voor welk type reis je kiest. Een singlereis is ongedwongen en zorgt ervoor dat je nieuwe mensen leert kennen terwijl je de meest prachtige landen bezoekt. In deze blog lees je waarom single groepsreizen een aanrader zijn. Verder kom je erachter uit welke bestemmingen je bij One2gethertravel kunt kiezen.

Waarom zijn singlereizen een aanrader?

Singlereizen zijn geweldig op het moment dat je graag alleen reist, maar je niet graag alleen bent. Tijdens single groepsreizen ontmoet je andere singles die net als jij naar een geweldige bestemming willen afreizen, maar liever niet de hele vakantie op zichzelf aangewezen zijn. Je ontmoet nieuwe mensen, je kunt samen herinneringen maken, je voert leuke en diepgaande gesprekken en je hoeft niet alleen uit eten te gaan. Verder zijn single groepsreizen vaak tot in de puntjes verzorgd en hoef je alleen maar op te komen dagen voor de verschillende excursies die van tevoren al voor je geboekt zijn. Je leert veel over het land dat je bezoekt, de reisleider zal de groep uitleg geven tijdens de verschillende excursies. Ondanks dat je met een groep op vakantie bent, kun je natuurlijk ook momentjes voor jezelf creëren of met een klein deel van de groep een dagje je eigen plan te trekken. Alles is mogelijk en wie weet houd je er nieuwe vrienden of een nieuwe liefde aan over.

Boek een geheel verzorgde groepsreis

Ben je van plan om één van de gave singlereizen via One2gethertravel te kiezen? Dan kun je allereerst uit bepaalde leeftijdscategorieën kiezen. Er zijn reizen voor jongeren, volwassenen en 50+’ers of reizen speciaal voor alleenstaande ouders die dan ook hun kinderen kunnen meenemen. Kies uit landen door heel Europa, zoals Italië, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, Griekenland en nog veel meer.