Het Thuisgevoel
Image default
Verbouwen

Verminder geluidsoverlast in oudere panden met een akoestisch plafond

Zeker in oudere panden laat de geluidsisolatie soms te wensen over. Dunnen muren en plafonds zorgen voor geluidsoverlast uit andere kamers of er is een vervelende galm of echo doordat de akoestiek niet optimaal is. Beide problemen zijn eenvoudig op te lossen door geluidsisolatie op uw plafond aan te laten brengen. Hier is niet eens een ingrijpende verandering of verbouwing voor nodig. Het kan namelijk simpelweg door een akoestisch plafond aan te brengen. Dit is een kunststof doek die over het huidige plafond wordt gespannen. Hier kan desgewenst verlichting en andere afwerkingen in verwerkt worden. Zeker wanneer u dit plafond laat leveren door Hollandplafon. Deze expert levert al jaren geluidsisolatieoplossingen op maat.

Het plafond is snel geïnstalleerd en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding

Uiteraard kan zo’n akoestisch plafond ook uitkomst bieden in uw nieuwbouwwoning. Door de eenvoud van het aanbrengen, zijn de toepassingen ontzettend veelzijdig. Daarnaast hoeft het aanbrengen van dit type geluidsisolatie voor uw plafond niet lang te duren. In de meeste gevallen zijn de werkzaamheden binnen een dag voltooid. Zo geniet u binnen een mum van tijd van een nieuw plafond en heeft u zo min mogelijk last van de werkzaamheden. Daarnaast is de geluidsisolatie van Hollandplafond ook ontzettend betaalbaar en van uitstekende kwaliteit. Hierdoor geniet u van een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Neem contact op met dit bedrijf voor meer informatie of advies

Bent u overtuigd en wilt u de geluidsisolatie van uw plafond verbeteren? Laat dan een akoestisch plafond installeren door de experts van Hollandplafond. Dan profiteert u niet alleen van een goede prijs-kwaliteitverhouding, maar geniet u ook uitstekende service. Het bedrijf heeft klanttevredenheid namelijk hoog in het vaandel staan. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met de vriendelijke medewerkers van dit bedrijf. Zij vertellen u graag meer over de verschillende opties. Daarnaast kunnen ze u ook uitstekend adviseren, mocht u twijfels hebben over welk plafond het beste bij uw wensen en pand aansluit.