Het Thuisgevoel
Image default
Verbouwen

Wie zijn wij en waarom zou u voor onze dakkapel service kiezen?

Dakkapel Aannemer is een van de grootste dakkapel experts van heel Nederland. Voor alles wat u wilt weten hierover kunt u bij ons terecht. Ook met de kleinste vragen, of juist de grootste. We hebben al meer dan 20 jaar ervaring. Niet enkel met het plaatsen van een dakkapel maar ook met het plaatsen van een dakraam. Geen klus is ons te moeilijk. Wij hebben een groot team bestaande uit professionals die al jaren werkzaam zijn in deze sector. Deze professionals plaatsen door heel het land, en altijd tegen de laagste tarieven. 

Komt er haast bij kijken? Ook geen probleem. Onze experts kunnen de dakkapel van topkwaliteit binnen een dag bij u geplaatst hebben.

Ook hebben wij maandelijks een actie waardoor u een hoop kunt besparen op uw bestelling. Vorige maand hielden wij een actie waardoor u niks hoefde bij te betalen voor het aftimmeren van de dakkapel. Niet verkeerd toch? Soms geven wij ook honderden euro’s aan korting weg! Zeker onze site in de gaten houden dus. Wil je weten welke actie nu van toepassing is? Neem dan even een kijkje op de speciale pagina die we hiervoor ontworpen hebben. 

 

Een vergunning aanvragen, hoe zit dat nou eigenlijk? Moet dat voor elke dakkapel of is dit veel soepeler?

In Nederland luiden de regels omtrent dakkapel vergunningen vaak heel verschillend. In 90% van de gevallen kunt u zonder probleem zonder een vergunning een dakkapel plaatsen aan de achterkant van uw woning. Er zijn echter wel wat standaard voorwaarden van toepassing. Hierover leest u meer op onze pagina waar we het specifiek over de vergunningen hebben. in Nederland zijn er een aantal gemeenten waar het plaatsen van een dakkapel op de zij- of voorgevel geen probleem is. Hier hoef je in die gemeenten geen vergunning voor aan te vragen. Hierover kunt u ook meer informatie terugvinden op onze vergunningen pagina. Mocht u de vergunning niet zelf willen aanvragen, geen probleem. Dit is een kwestie die wij graag voor u oplossen. Dit is namelijk dagelijkse koek voor ons, en dat al ruim 20 jaar lang. 

Op het eerste zicht lijken jullie niet perse de goedkoopste aanbieder, maar jullie zeggen dit wel te zijn. Hoe kan dat?

De totale kostprijs is variërend per aanbieder. Soms ziet het er op het eerste zicht goedkoop uit, maar komt u er pas later achter dat andere kosten niet inbegrepen waren. Zoals het monteren van uw dakkapel. Hierdoor bent u vaak uiteindelijk nog meer geld kwijt. Vaak is het belangrijkste aspect van het antwoord u vraag het feit dat dat de samenstelling waarnaar u op zoek bent vaak een ruwe indicatie is. Die vaak onderaan de streep veel duurder blijkt uit te pakken. Indien u zich nu afvraagt waarom u niet gewoon meerdere offertes zou aanvragen, dan hebben wij daar ook een gemakkelijk antwoord op. Hier bent u vaak ruim een week mee bezig.