Het Thuisgevoel
Image default
Woning en Tuin

3 redenen om naar Delft te verhuizen

Een verhuizing is altijd erg spannend vooral als je nog niet weet naar welke stad je wil gaan verhuizen. Delft is een erg leukste stad, zeker als je nog jong bent of als je kinderen hebt. Het is een veelzijdige stad en er is veel te beleven. Ook is het een toeristische stad, dat komt door de mooie bezienswaardigheden die er zijn.

Historische stad

Delft is een historische stad. Delft is het jaar 1246 gesticht en in dat jaar werd het ook een stad. In 2021 had Delft 103.588 inwoners, ligt in Zuid-Holland en ligt erg gelegen bij Rotterdam en Den Haag. Delft heeft een erg mooie binnenstad en is daarom ook best wel toeristisch, maar het overstroomd er niet van de toeristen. Dat het niet overstroomd met toeristen komt doordat Delft niet zo bekend is als bijvoorbeeld Amsterdam en Rotterdam. Delft is net zo mooi of misschien wel mooier dan de andere steden maar iets rustiger waardoor het erg fijn is om te wonen, en je kunt de andere steden makkelijk bereiken.

Leuke wijken

Delft heeft veel verschillende wijken, er zit ook veel variatie in de wijken. Je kunt er bijvoorbeeld kiezen om naar de binnenstad te verhuizen of juist weer iets meer afgelegen te wonen. Verhuisbedrijf Delft en Verhuisbedrijf Zoetermeer kunnen je erg goed helpen met een verhuizing naar Delft. Dat zijn bedrijven die erg veel ervaring hebben met het verhuizen naar Delft en hebben veel kennis over de stad en hebben handige tips voor de verhuizing.  Op internet staat veel informatie over de verschillende activiteiten.

Kindvriendelijk

Delft is een kindvriendelijke stad, er zijn erg veel verschillende activiteiten en wijken die erg kindvriendelijk zijn. Tanthof is een van de kindvriendelijkste wijken in Delft, de kinderen die in die wijk wonen gaan vaak ook in die wijk naar school en hebben daar veel vriendjes en vriendinnetjes. Ook zijn er verschillende musea te bezoeken die speciaal voor kinderen zijn. Ook als er straks wat meer versoepelingen zijn, zijn erg leuke dingen die je kunt doen, zo zijn er bijvoorbeeld veel verschillende musea, speurtochten, kinderboerderijen en nog veel meer.  

Conclusie 

Delft is een veelzijdige stad waar je veel verschillende dingen kunt doen. Voor iedereen kan het een mooie stad zijn, er zijn namelijk wijken die wat drukker zijn, wijken die wat rustiger zijn, kindvriendelijke wijken maar ook studenten wijken. Verhuisbedrijf Delft en Verhuisbedrijf Zoetermeer kunnen je goed helpen met een verhuizing naar Delft. Wil jij naar Delft verhuizen?