Het Thuisgevoel
Image default
Woning en Tuin

Een met zorg gemaakte hanglamp van hout of een houten klok kopen

Bent u een liefhebber van houten elementen in uw huis? Houdt u ook zo van de natuurlijke sfeer die hout in uw woning brengt? Besluit dan om een hanglamp van hout of een houten klok te kopen. Bij De Lingehof, een zorgboerderij voor mensen met een verstandelijke beperking die al ruim 25 jaar bestaat, maken ze deze producten met de hand. Dit gebeurt uiteraard geheel onder begeleiding en elk product wordt gekeurd voordat het naar u toegestuurd wordt. Elke hanglamp of houten klok die u hier kunt kopen, is daarom van uitstekende kwaliteit.

Een handgemaakte en dus unieke toevoeging aan uw woning

Of u nu voor een hanglamp van hout gaat, of toch besluit een houten klok te kopen bij De Lingehof, u ontvangt altijd een uniek product. Alle producten worden namelijk met de hand gemaakt, waardoor geen enkel product exact hetzelfde is. Om een persoonlijke touch toe te voegen, mag elke cliënt die aan het product gewerkt heeft, zijn of haar naam aan het product verbinden door middel van een houten label. Zo weet u precies wie u dankbaar moet zijn voor de nieuwe, unieke, toevoeging aan uw interieur.

Verschillende hanglampen en klokken in het aanbod

Bij De Lingehof heeft u de keuze uit verschillende hanglampen en klokken van hout. Gaat u bijvoorbeeld voor een hanglamp van hout in een bolle vorm? Of wilt u liever een strak design? De keuze is aan u. Ook als u een houten klok wilt kopen, bepaalt u zelf voor wat voor design u gaat. Hierbij kiest u namelijk zelf de kleur van de wijzer- en achterplaat, de wijzers en de uur-aanduidingen.

Bestel direct een van deze bijzondere producten via de webshop

Bent u toe aan een nieuwe hanglamp of klok, en spreekt het concept van De Lingehof u aan? Besluit dan om een hanglamp van hout of houten klok te kopen bij deze zorgboerderij. U bekijkt het volledige aanbod via de website, waar u tevens direct uw bestelling plaatst.