Het Thuisgevoel
Image default
Woning en Tuin

Eindeloos veel mogelijkheden met glas mozaïek

Mozaïek tegels zijn onder andere te verkrijgen in glas. Dat noemt men glas mozaïek. Beplak een wand of vloer met glas mozaïek om de perfecte sfeer in de ruimte te creëren. Hier lees je wat de voordelen zijn van glas mozaïek en in wat voor maten en vormen glas mozaïek bestaat.

Vormen glas mozaïek

Er is eindeloos veel mogelijk in de vormen van glas mozaïek. Vierkantjes, rondjes, honinggraat. Het maakt allemaal niet uit. Met deze patronen kun je ook spelen door ze te combineren. Een unieke uitstraling is het wel!

De maten

Er zijn meerdere maten glas mozaïek te koop. Zo kun je ze krijgen in tegels van 10×10 centimeter, 15×15 centimeter, en 30×30 centimeter. Deze maten kun je ook combineren. Hoe je ze ook combineert, het geeft de ruimte wat speels.

De voordelen

Er zijn een aantal voordelen te noemen als het gaat om glas mozaïek. Het eerste voordeel is dat dit soort mozaïek waterdicht is. Ideaal dus voor wanneer je glas mozaïek wilt gebruiken in de badkamer, keuken of het toilet. Daarnaast kan glas mozaïek tegen krassen, want die komen er niet op. Bovendien is het makkelijk om glas mozaïek te onderhouden. Dat is namelijk heel eenvoudig. Het is een hygiënische vorm van mozaïek en ook nog eens duurzaam.

Toch geen glas mozaïek

Wanneer je toch niet kiest voor glas mozaïek maar wel mozaïek tegels wilt kun je ook kiezen voor een ander soort mozaïek. De tegels zijn namelijk ook te krijgen in marmer, graniet, leisteen, rvs of aluminium. Ga na wat de voordelen zijn van deze soorten mozaïek en bepaal de sfeer van jouw ruimte.

https://www.topmozaiek24.nl/product-categorie/mozaiek-tegels/mozaiek-tegels-glas/