Het Thuisgevoel
Image default
Woning en Tuin

Genieten in Normandië

Vakantie is iets waar iedereen naar uitkijkt, eventjes niet denken aan werk of school. Sommige mensen kiezen er ook voor om naar het buitenland te gaan. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij een erg geliefde streek in Frankrijk. Vakantiehuizen Normandië is voor ieder wat wils. Voor een onvergetelijke vakantie op maar 6 uur rijden van Nederland. 

Keuzen uit 4 gebiedsdelen  

  1. Seine Maritime. Dit ligt in het noorden, hier zul je charmante havensteden en prachtige stranden aantreffen. 
  2. Eure. Dit zul je ten zuiden van Seine Maritime vinden. Dit plaatsje staat bekend om de groene en weelderige landschappen. Hier kun je dan ook prachtige wandelingen maken. Dit deel is ook rijk aan cultuur en kunst, zoals de bekende tuinen van Monet.
  3. Calvados. Dit plaatsje ligt in Zuid-Normandië, hier worden de stranden ook wel D-daystranden genoemd. Dit komt omdat hier soldaten voet aan land hebben gezet tijdens de tweede wereldoorlog. 
  4. De Manche. Dit is de meeste gevarieerde streek in Normandië, hier is voor ieder wat wils. Bijvoorbeeld haventjes, fijne zandstranden, rotskusten, duingebieden en veel meer.    

Door de afwisselende landschappen, rijke geschiedenis en kindvriendelijke zandstranden is dit een vakantie waar iedereen wel van kan genieten. Ben je met een grotere groep? Kun je voor appartementen kiezen, zo heeft ieder zijn eigen privacy. Maar dat is natuurlijk niet alles.  

Ben je benieuwd wat vakantiehuisfrankrijk nog meer heeft? Neem gerust een kijkje op de website. Wil je liever telefonisch contact? Dit is natuurlijk ook geen probleem, een van de medewerkers helpt je graag.

https://www.vakantiehuisfrankrijk.nl/vakantiehuis-normandie