Het Thuisgevoel
Image default
Woning en Tuin

Terrasoverkapping in Hoogeveen aanschaffen?

Bent u al een tijdje aan het nadenken om een terrasoverkapping in Hoogeveen aan te schaffen? Bij ScS Zonwering zijn wij specialist in zonwering in de provincies Drenthe en Overijssel. Wij kunnen u verkoeling bieden tijdens de warme zomerdagen. U kunt voor de mogelijkheden kijken op onze website maar u bent uiteraard ook welkom in ons showroom. Hier kunt u eenvoudig inspiratie op doen zodat u een beter beeld krijgt van alle producten en waar u nu precies naar op zoek bent. 

Terrasoverkapping van ScS in Hoogeveen

Bij ScS Zonwering in Hoogeveen kunt u nu terrasoverkapping aanschaffen. Wij hebben een ruim assortiment aan overkappingen waar u uit kunt kiezen zodat u heerlijk in uw tuin kunt vertoeven tijdens de zomerperiode in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan onze zogenaamde ‘Greenline Veranda’. Deze veranda is zeer kwalitatief en ook nog eens betaalbaar. U kunt bij deze veranda kiezen uit dakbedekking van glas of polycarbonaat. De overkappingen zijn gemaakt in Duitsland en hebben een levertijd van ongeveer drie weken. Wij berekenen de sterkte voor u zodat u optimaal kunt profiteren. Bovendien kunt u kiezen uit drie stijlen: modern, design of klassiek en kunt u bij elke stijl kiezen uit twee kleuren. Bovendien krijgt u ook nog eens vijf jaar garantie op deze veranda. Daarnaast hebben wij ook nog een ‘profiline veranda’. Hierbij krijgt u zelfs tien jaar garantie en kunt u kiezen uit maar liefst dertien verschillende kleuren. Deze veranda wordt volledig voor u ingemeten en op maat gemaakt. Tot slot kunt u kiezen voor de ‘highline cube’. Deze heeft een dakbedekking van glas en heeft wederom tien jaar garantie. Deze cube heeft een moderne stijl en is beschikbaar in twee verschillende kleuren. Ook profiteert u van extra sterke profielen en is er geen dakhelling zichtbaar. De veranda staat op 2 palen en is zeer groot. Al onze verandas verschillen in prijs. Wat uw budget ook is, de perfecte veranda zit ertussen voor u. 

Contact

U kunt eenvoudig contact opnemen met ScS Zonwering als u bijvoorbeeld een vraag heeft over één van onze producten zoals een veranda in Hoogeveen. U kunt telefonisch contact opnemen met ons maar u kunt ook vrijblijvend gebruik maken van het formulier die u kunt vinden op onze website.