Het Thuisgevoel
Image default
Woningen

10 redenen om te verhuizen met een Erkende verhuizer

Gaat u binnenkort verhuizen in Rotterdam?  Een verhuizing is logischerwijs voor veel mensen een ingrijpende en hectische tijd. Hetgeen men vertrouwt wordt vaarwel gezegd, het onbekende nadert. Neem een verhuisbedrijf in handen, om u zo veel mogelijk te laten ontzorgen en te vertrouwen op de kennis en kunde van ervaren verhuizers! Overweeg om te kiezen voor een Erkend verhuisbedrijf uit Rotterdam. Erkende Verhuizers zijn aangesloten bij de (branche) Organisatie voor Erkende Verhuizers. Door zaken te doen met een Erkend verhuisbedrijf bent u verzekerd van 10 zekerheden:

Een zorgeloze verhuisdag 
Als u gaat verhuizen, is de verhuisdag vaak erg hectisch en stressvol. Je moet aan alles denken. Wanneer je een verhuisbedrijf inhuurt is dit niet het geval. Je kunt bij wijze van spreken even de stad in gaan en aan het einde van de middag thuis komen in je nieuwe huis.

Bespaar veel tijd en energie 
Het is vanzelfsprekend, maar een verhuisbedrijf bespaart u veel tijd en energie in een hectische periode. Vooral het eindeloos tillen van zware dozen is voor veel mensen een nachtmerrie.

Een volledig verzekerde inboedel 
Als u uw verhuizing laat regelen door een Erkend verhuisbedrijf, bent u ervan verzekerd dat u inboedel volledig verzekerd is. Wel zo fijn!

Een vakkundig, vriendelijk en professioneel verhuisteam
Niet geheel onbelangrijk is dat de teams van erkende verhuisbedrijven enkel bestaan uit vakkundige, vriendelijke en professionele medewerkers. Zo weet u zeker dat de communicatie soepel verloopt en er geen onduidelijkheden ontstaan.

Uw kostbare spullen in veilige handen
Uw kostbare spullen zijn in veilige handen door het gebruik van stevige verhuisdozen en een volledig verzekerde inboedel, mocht er onverwachts toch iets gebeuren.

Volledig naar uw wensen op maat verhuizen
Bij erkende verhuisbedrijven staan de wensen van de klant in een hoog vaandel.

Verhuis Garantie
De Verhuis Garantie houdt in dat de verhuizers niet eerder naar huis gaan, totdat alle spullen zijn verhuist. Zelfs als de planning uitloopt.

Lid van een onafhankelijke Geschillen commissie
Elk verhuisbedrijf dat is aangesloten bij een Erkend verhuisbedrijf is lid van een onafhankelijke Geschillen commissie.

Duidelijke afspraken
Voor de verhuizing worden duidelijke afspraken gemaakt om onduidelijkheden op de dag van verhuizing te voorkomen.  Uiteraard gaat het er altijd om wat de wens van de klant is.

Garantie op uw aanbetaling+
Een laatste, maar niet onbelangrijke zekerheid van een verhuizing door een Erkend verhuisbedrijf is dat u garantie heeft op uw aanbetaling.

https://jacdenhollander.nl/