Het Thuisgevoel
Image default
Woningen

Bespaartips op een verhuizing

Verhuis jij binnenkort naar een nieuwe woning? Dan ben je wellicht al wel geschrokken van alle kosten die hierbij komen kijken. Als je een huis hebt gekocht heb je ongetwijfeld al veel kosten koper gehad, maar ook bij het verhuizen naar een huurhuis komen veel kosten kijken. Denk aan het opknappen van de woning, het betalen van de borg, het aanschaffen van nieuwe interieur items, etcetera.

In dit artikel lees je 6 verschillende bespaartips voor jouw verhuizing!

  • Verhuis door de weeks

Wist je dat je bij het inhuren van een verhuisbedrijf vaak een toeslag betaald voor het verhuizen in de avond of in het weekend? Het kan daarom verstandig zijn om je verhuizing door de weeks te plannen zodat je deze toeslag niet hoeft te betalen.

  • Help zelf mee met de verhuizing!

Wist je dat je ook je dozen in en uit kan laten pakken door een verhuisservice bedrijf? Dit brengt natuurlijk ook extra kosten met zich mee. Door deze werkzaamheden zelf uit te voeren, bespaar je weer op je eindrekening van het verhuisbedrijf!

  • Maak een steengoede planning

Hoe kan je nu bezuinigen met een planning vraag je je af? Door met een goede planning te werken, kan je de verschillende gebeurtenissen incalculeren en inplannen. Zo hoef je op het laatste moment geen gehaaste keuzes te maken en hoef je geen extra geld uit te geven. Door goed te plannen en door goed te communiceren kunnen miscommunicaties voorkomen worden, en dat is fijn want ook miscommunicaties kunnen zorgen voor aanvullende kosten.

  • Verzamel dozen

Ga je verhuizen? Dan weet je dat vaak al ruim van tevoren. Voor je verhuizing heb je vaak veel dozen nodig om al je spullen in te pakken. Het loont daarom om dozen te verzamelen van vrienden/familie of vanuit de supermarkt. Tip: vraag in de supermarkt of ze grote dozen voor je apart willen leggen. Vaak doen ze dit met plezier voor je.

  • Vraag familie en vrienden om te helpen

Als je voor je verhuizing verhuizers inhuurt, gaat het geld vaak zitten in de uren die de verhuizers maken op de verhuisdag. Door familie en vrienden in te schakelen die helpen met het til- en sjouwwerk, bespaar je al snel weer wat geld.

  • Vergelijk offertes

Door bij verschillende verhuisbedrijven een offerte op te vragen, kan je deze met elkaar vergelijken. Zoek bijvoorbeeld in Google op: Verhuisbedrijf Amsterdam, en vergelijk de verschillende aanbieders met elkaar op beschikbaarheid, prijs, kwaliteit en snelheid.

Kies voor een verhuisbedrijf Amsterdam of in een andere woonplaats na het vergelijken van de offertes en wellicht kan je ook hier nog op besparen!

Succes bij de verhuizing!

https://heboverhuizingen.nl/verhuis-checklist/