Het Thuisgevoel
Image default
Dienstverlening

Hoe maakt een slotenmaker de deur open

Bij buitensluiting zullen de meeste van ons een slotenmaker Den Haag bellen, maar heb je weleens afgevraagd hoe ze de deur open maken? Hiervoor hebben ze verschillende methodes en niet iedere slotenmaker gebruikt dezelfde methode.

Flipperen

De meest bekende methode dat slotenmaker Den Haag Loosduinen gebruiken is flipperen. Hierbij gebruiken ze een plastic kaart die ze in de spleet tussen de deur en het slot brengen. Door het open en neer te bewegen krijgen ze deur zonder enige vorm van schade open. Deze methode is echter alleen mogelijk wanneer de deur niet op slot is gedraaid.

https://deslotenmakerdenhaag.nl/

Boren

Als de deur wel op slot is gedraaid zullen de meeste slotenmakers in Den Haag een boormachine gebruiken om de deur open te krijgen. Hierbij gaat het slot wel kapot en vervangt de slotenmaker Den Haag Loosduinen het met een andere slot. Als het slot beveiligd is tegen open boren ervan zal de slotenmaker gebruik maken van de frezen methode, maar ook hierbij ontstaat er schade aan het slot.

Lockpicking

De beste slotenmaker van Den Haag kunnen gebruik maken van lockpicking om een deur te openen dat op slot is gedraaid. Bij deze methode raakt het slot niet beschadigd en kan het dus gewoon blijven zitten. Deze methode is echt moeilijk om te meesteren en daarom zijn er maar weinig slotenmakers in Den Haag die het kunnen.

Slotenmaker-den-haag.com/