Het Thuisgevoel
Image default
Woningen

De beste Steinhauer verlichtingsarmaturen

Steinhauer is trots op het leveren van hoogwaardige verlichtingsarmaturen voor thuis of kantoor. Ze hebben een grote verscheidenheid aan decoratieve lampen. Je kunt dus de perfecte lamp voor jouw kamer vinden. Elke lamp is uniek gemaakt om te passen bij verschillende kamers en sferen. Steinhauer biedt alles-in-één verlichtingsoplossingen. Ze hebben een breed scala aan collecties voor hanglampen, vloerlampen, tafellampen en buitenlampen. Ze gebruiken creatieve toepassingen van trends in hoogwaardige afwerkingen voor alle producten. Hier zijn de aanbevolen verlichtingsarmaturen van dit merk.

Staande lampen van Steinhauer

Staande lampen zijn geweldig voor het verlichten van een groot gebied of voor het creëren van een sfeer met zacht licht. Ze kunnen ook visuele interesse creëren door schaduwen op de muren of het plafond te werpen. Steinhauer biedt staande lampen in verschillende ontwerpen. Als je van een eenvoudig en strak ontwerp houdt, kun je kiezen voor Biron of Stan vloerlampen. Deze vloerlampen hebben zwarte metalen onderstellen en armen. Daarnaast biedt dit merk ook driepoot vloerlampen zoals Steinhauer Triek.

Hanglampen van Steinhauer

Hanglampen zijn perfect om te lezen, omdat ze geen schaduwen werpen op de pagina’s van boeken of tijdschriften. Ze zijn ook geweldig als je op zoek bent naar een specifieke stijl of kleur, want de meeste hanglampen zijn er in verschillende materialen zoals metaal, hout of glas. Een hanglamp is een geweldige keuze als je wat elegantie en stijl aan je huis wilt toevoegen, maar niet genoeg ruimte op de vloer hebt voor een tafellamp. Steinhauer biedt hanglampen in verschillende stijlen, waaronder industrieel, modern, traditioneel en eigentijds. Als je van eenvoudige maar elegante hanglampen houdt, kun je Steinhauer Ringlede kiezen. Deze is verkrijgbaar in de kleuren wit en goud. Daarnaast is Steinhauer Brooklyn geschikt voor een industrieel ingerichte woning.

Buitenlampen van Steinhauer

Een buitenlamp is een uitstekende aanvulling op elke buitenruimte. Met een buitenlamp kun je genieten van de schoonheid van de natuur, ook wanneer het ‘s avonds al donker is. Er zijn tegenwoordig verschillende stijlen buitenlampen verkrijgbaar, dus er is zeker iets dat perfect bij jouw wensen en smaak past. Steinhauer biedt twee soorten buitenlampen: plafondlampen en wandlampen. Als je verlichting nodig hebt voor je veranda of terras, kun je kiezen voor Steinhauer Logan. Deze plafondlampen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder kubusvormige, buisvormige en cilindrische lampen. Het installeren van deze buitenlamp zal je terras en veranda uitnodigender maken. Bezoek de website eens om de complete collectie te bekijken.