Het Thuisgevoel
Image default
Woningen

De laatste keuken trends van 2022

Iedereen houdt van een stijlvolle keuken, of je nu de trotse eigenaar bent van een ruim huis of van een klein appartement. De keuken is de spil van het huis en de plek bij uitstek om je geliefden te ontvangen, je favoriete gerechten te bereiden en misschien zelfs een tijdelijk kantoor in te richten.

 

Daarom is het de moeite waard om de grootste keukentrends voor 2022 te overwegen voordat je zelfs maar begint met renovatieplannen. We vroegen 15 professionals uit de interieursector naar de kastkleuren, werkbladen, tegelideeën en toptrends in het design waar huiseigenaars dit jaar door geobsedeerd zijn. Gebruik hun inzichten als inspiratie om de kookruimte van je dromen te creëren.

 

Dubbel kookeiland!

Dubbele eilanden kunnen dit jaar nog aan populariteit winnen. Nu we weer meer gasten ontvangen in onze huizen, is het handig om aparte ruimtes te hebben voor het bereiden van eten en het entertainen, zonder de gasten te dwingen in een ruimte ver weg te zijn. Het tweede eiland biedt een mooie plek voor gasten om rond te verzamelen en te grazen van hapjes of drankjes zonder gebonden te zijn aan de eettafel.

 

Rondingen

Rondingen! We zien dat rondingen in de keuken worden verwerkt in de poten en randen van het eiland, en in de details van de kasten. Bijvoorbeeld leuk bij landelijke moderne keukens in Limburg.

 

Outdoor keukens

De binnen keuken heeft zijn intrede gedaan en is het tweede hart van het huis geworden. De buitenkeuken is niet meer alleen voor de jongens om te grillen en spelletjes te kijken. We zullen meer een keuken vibe zien buiten waar de BBQ staat. De buitenkeuken zal een voorbeeld nemen aan de binnen keuken met bovenkastjes, leuke apparaten en accessoires die vergelijkbaar zijn met wat we binnen gebruiken om te koken.

 

Dit waren 3 trends voor moderne keukens in 2022

https://www.paradijsvogelsmagazine.nl/de-trend-van-de-moderne-keuken/