Het Thuisgevoel
Image default
Woningen

Een stenen of houten recreatiewoning laten bouwen

Wilt u een recreatiewoning laten bouwen? Schakel dan een specialist in. Een partij als Blommers Bouwsystemen is bijvoorbeeld een goede keuze. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het bouwen van houten of stenen gebouwen op maat. Ze hebben inmiddels al vele vakantiewoningen, clubgebouwen, ateliers, poolhouses, garages en meer gebouwd. U kunt er dus op rekenen dat ze genoeg ervaring hebben om uw recreatiewoning er naar wens uit te laten zien. Of u uw recreatiewoning nu van hout, steen of zelfs van beton wilt laten maken; op Blommers Bouwsystemen kunt u bouwen!

Ook een zorgwoning laat u bouwen door deze specialisten

Om uw dierbaren dichtbij te kunnen houden en hen de best mogelijke zorg te kunnen bieden, kunt u ervoor kiezen een zorgwoning te laten bouwen. Deze laat u in de tuin plaatsen zodat u uw dierbaren altijd dichtbij heeft. Ook het bouwen van een dergelijke zorgwoning kunt u overlaten aan de specialisten van Blommers Bouwsystemen. U heeft hier geen vergunning voor nodig, aangezien de overheid ernaar streeft ouderen langer thuis te laten wonen. Echter hoeft u bij een zorgwoning niet alleen te denken aan ouderen, maar u kunt een dergelijke woning ook laten bouwen voor iemand met een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking.

Uw wensen worden meegenomen in het ontwerp

Wilt u graag een zorgwoning of recreatiewoning laten bouwen? Neem dan contact op met de medewerkers van Blommers Bouwsystemen. Zij plannen dan een afspraak met u in waarbij al uw wensen en behoeften worden besproken. Aan de hand hiervan maakt de ontwerper een schets voor u. U kunt erop vertrouwen dat dit op deskundige en vakkundige wijze wordt gedaan. Met hun jarenlange ervaring weten ze namelijk precies hoe ze uw wensen en behoeften kunnen vertalen naar praktisch ingerichte ruimtes. Gaat u akkoord met de schets van de ontwerper? Dan starten ze graag met de bouw van uw nieuwe zorg- of recreatiewoning.