Het Thuisgevoel
Image default
Woningen

Huis kopen of verkopen in Ede met makelaar

Ede is een prachtige gemeente in de provincie Gelderland. Ede is te vinden aan de westkant van de Veluwe en de aan de zuidelijke grens van de Gelderse Vallei. De gemeente ede beheert zo’n 32.000 hectare en staat hiermee op een geweldige 9e plaats van de grootste gemeentes in Nederland. Er zijn ook vele activiteiten te beleven in de buurt van ede zoals een bowlingscentra, Burgers Zoo en een oorlogsmuseum.

Wonen in Ede is een goed plan, met de Veluwe dichtbij is er een mooi natuurgebied altijd bij de hand. Een mooi marktplein omgeven met mooie grote winkelketens. Maar wat maakt de inwoners van Ede nou zo gelukkig?

Gezondheid en werk, deze twee factoren spelen mee bij het geluk van een inwoner. Een groot percentage in Ede heeft werk en is gezond. Gezinsverband en gemeenschap in Ede speelt tevens ook een mooie rol in de gezondheid van een inwoner in Ede.

Wat voor woningen staan er in Ede voor u? Een appartement in het centrum of aan de rand van het centrum, een rijtjeshuis of een vrijstaand huis. Er wordt van alles aangeboden in Ede, ook uw droomwoning.

Aankoopmakelaar

Van plan iets te kopen in Ede? Een succesvolle aankoopmakelaar uit Ede heeft de taak om al uw vraagtekens weg te nemen en u volledig te begeleiden en ontzorgen in het aankoopproces. Tevens zet een aankoopmakelaar ook overal vraagtekens bij de aankoop van uw potentiele woning. Zoals welke route fietsen uw kinderen naar school? Is dit huis wel geschikt voor een gezinsuitbreiding? Wat zijn de bestemmingsplannen voor dit gebied? En is de vraagprijs wel reëel?

Een goede aankoopmakelaar is dus de strateeg in het kopen van uw droomwoning. De aankoopmakelaar geeft u zo veel als mogelijk informatie en tips om de verkoper van uw droomwoning samen te benaderen en een goed bod te doen en het hele aankoopproces in goede banen te leiden.

Verkoopmakelaar

Waar een aankoopmakelaar u helpt met het kopen van een huis, kan een verkoopmakelaar uit Ede u helpen met de verkoop van uw huis in Ede. Een verkoopmakelaar heeft meerdere meerwaardes:

-Snelheid. Een makelaar beschikt over een groot netwerk en weet precies hoe uw huis het beste onder de aandacht van een grote groep geintreseerden gebracht kan worden. -Goede prijs. Een verkoopmakelaar kent de huizenprijzen en heeft prijsonderhandeling goed in de vingers. -Ontzorging. Daarnaast zorgt een verkoopmakelaar ook voor een stukje ontzorging

Kortom, gaat u verhuizen in Ede of gaat u uw huis verkopen schakel dan een makelaar in voor een betere verkoop of aankoop.

https://www.welkommakelaars.nl/ede